Sollicitatiebrief glazenwasser

Een voorbeeld sollicitatiebrief glazenwasser. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede glazenwasser sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertenties op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Leiden, 07 januari 2018)

Betreft: vacature glazenwasser

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Sluijs)

Woensdag 07 januari jl. kwam ik op uw website de vacature glazenwasser tegen. Met veel belangstelling heb ik de vacature aandachtig bestudeerd. Na het lezen van de vacature glazenwasser heb ik besloten om deze brief op te stellen, waarin ik mij wil voorstellen als kandidaat voor de functie van glazenwasser bij uw bedrijf.

Als doorgewinterde glazenwasser is het in de huidige economie moeilijk om een geschikte baan te vinden waar ik mijn werkzaamheden ten toon kan stellen. Al meer dan 10 jaar maak ik ramen schoon bij particulieren en bedrijven. Daarnaast heb ik regelmatig bij bedrijven gevels schoon gemaakt zodat het aanzicht weer als nieuw is. Mijn huidige werkgever is genoodzaakt om de deuren te sluiten per 1 februari 2015 en hierdoor ben ik op zoek naar een nieuwe werkgever.

Met mijn werkervaring weet ik zeker dat ik een goede aanvulling ben voor uw team glazenwassers. Na enige research ben ik er achter gekomen dat ik met meerdere medewerkers binnen uw bedrijf heb samengewerkt. Hierdoor zal ik snel opgenomen worden in uw team glazenwassers. Ik kan goed samenwerken maar u kunt mij ook met een gerust hart alleen op pad sturen voor kleine klusjes.

Ik ben heel gedreven in mijn werk en ik zorg er te alle tijden voor dat de klanten uitermate tevreden zijn. Door de jaren heen heb ik een grote klantenkring opgebouwd en na mijn inziens zullen de meeste klanten met mij meegaan naar mijn nieuwe werkgever.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw schoonmaakbedrijf.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven glazenwasserte downloaden

Advertentietip