Een voorbeeld Sollicitatiebrief etalage ontwerper. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede etalage ontwerper sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Assen, 23 december 2018

Betreft: vacature etalage ontwerper

Geachte heer Janssen,

Via de internetvacaturebank Jobtrack kwam ik uw advertentie tegen voor etalage ontwerper. Ik werd bij het lezen van de functieomschrijving razend enthousiast want deze vacature is mij op het lijf geschreven. Tot op heden ben ik werkzaam bij een familiebedrijf die voor meer dan 130 winkels de etalages inricht. Ik ben ambitieus ingesteld en wil mij graag verder ontwikkelen als grafisch designer en zoals u aangeeft bestaat de mogelijkheid bij uw bedrijf om jezelf verder te ontwikkelen. De vacature bij uw bedrijf komt voor mij op dit moment als geroepen, aangezien ik graag wil door groeien in het vak etalage ontwerper.
Mijn huidige werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het inrichten van de etalages en het meedenken over thema onderwerpen voor de komende periode. Ik wil mij graag verder ontwikkelen en aangezien de functieomschrijving al veel omschrijft wat ik ambieer, ben ik in mijn ogen een ideale kandidaat voor de openstaande functie.

Ik ben dynamisch ingesteld en ik wil graag meedenken bij het ontwikkelen van een visual concept voor één van de winkelketens waarvoor u werkzaam bent. Ik heb ervaring met verschillende grafische projecten zo ben ik al bekend met de verschillende stappen binnen de afdeling visual merchandising. Ik vindt het verder prettig dat u uw medewerkers de vrijheid geeft om zich te kunnen ontwikkelen op een bepaald gebied binnen de functie. Zo zou ik mij graag verder willen ontwikkelen op het gebied van communicatie en visual ontwerper. Ik ben in bezit van het diploma Grafisch ontwerper en ik heb al enige jaren werkervaring.

Als persoon ben ik creatief, trendgericht en heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als etalage ontwerper moet je goed kunnen samenwerken met de verschillende afdelingen binnen visual merchandising en ik ben dan ook goed in het samenwerken. Andere sterke punten die bij mij passen zijn; toekomstgericht, dynamisch en inlevend. Allemaal eigenschappen die toebehoren aan een goede etalage ontwerper. Ik ben er van overtuigd dat ik bij uw bedrijf als etalage ontwerper op mijn plek zal zijn.

Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie kan toelichten. Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip