Een voorbeeld sollicitatiebrief krantenbezorger . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede krantenbezorger sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Michel van de Plas
Kloosterstraat 23
7856IO Groningen

Kranten bezorgteam het Noorden
t.a.v. mevrouw Van Eck
Rode laan 15
334TU Groningen

Groningen, 19 maart 2018

Betreft: vacature krantenbezorger

Geachte mevrouw Van Eck,

Tussen de folders van afgelopen week zag ik een flyer waar in u aangeeft op zoek te zijn naar krantenbezorger voor de Oranjewijk. De reden van mijn sollicitatie middels deze brief is omdat ik de leeftijd heb om zelf een zakcentje te mogen verdienen. Ik ben uiterst gemotiveerd om aan de slag te gaan voor uw krant en ik zal een uitstekende bezorger voor u zijn.

Tot op heden heb ik nog geen werkervaring. Ik ben onlangs 15 jaar oud geworden en ik wil graag wat extra geld verdienen, zodat ik kan sparen voor een scooter. Bij het zien en lezen van de flyer wist ik dat krantenbezorger een ideaal bijbaantje is omdat ik dit goed kan combineren met mijn school. Ik ben een harder werker en ik ben niet bang voor een beetje regen. Als krantenbezorger krijg je natuurlijk met verschillende weertypes te maken. Ik denk dat ik de ideale krantenbezorger voor uw krant ben omdat ik buitengewoon gemotiveerd ben en de Oranjewijk op mijn duimpjes ken.

Ik ben per direct beschikbaar en ik kan dan ook niet wachten om de kranten in de Oranjewijk rond te brengen. Ik woon in deze wijk dus ik kan direct vanuit mijn ouderlijk huid de kranten in mijn eigen buurt rondbrengen.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mij. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie aan u verder willen toelichten. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Michel van de Plas

Bijlage: curriculum vitae

Misschien is een baan in de horeca wel wat voor u? klik hier voor een sollicitatiebrief Horeca

Advertentietip