Een voorbeeld sollicitatiebrief bedrijfsleider. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bedrijfsleider brief te gaan kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Heleen, 08 maart 2018)

Betreft: sollicitatie bedrijfsleider

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Van Ooien)

In mijn vriendenkring vatte ik op dat uw bedrijf op zoek is naar een nieuwe bedrijfsleider voor uw supermarkt te Heleen. Tijdens dit gesprek in mijn vriendenkring ben ik hier dieper op in gegaan en kwam ik in gesprek met een medewerker van uw supermarkt.
Ik heb de dag ernaar direct telefonisch contact met u gezocht en u uitgelegd hoe ik bij deze openstaande vacature kwam. Op uw  aanraden schrijf ik u deze sollicitatiebrief waarin ik mij interesse en motivatie duidelijk wil maken in de functie van bedrijfsleider.

Ik ben in juni 2009 afgestudeerd aan de hogeschool van Venlo op de opleiding small business en retail management (SBRM).
Daarna heb ik bij verschillende bedrijven als assistent bedrijfsleider gewerkt. Bij mijn huidige werkgever zie ik geen uitdagingen meer en ik ben toe aan een stap hoger en ik denk dat dit bij uw supermarkt zou kunnen.
Door de jaren heen heb ik enige ervaring opgedaan en diverse cursussen gevolgd die van toegevoegde waarde kunnen zijn om goed bij u als bedrijfsleider te kunnen functioneren.

Als ik mezelf zou moeten omschrijven in een paar kernwoorden zouden de volgende kernwoorden op mij van toepassing zijn; flexibel, enthousiast, ambitieus, communicatief sterk en doorzettingsvermogen. In tijden van drukte ben ik zeer stress bestendigd en ik presteer onder druk net zo goed als in de rustige tijden. Want ik wil ten alle tijden werken aan een positief resultaat.

Mocht u meer informatie met betrekking tot mijn studie, persoon en ervaring  nodig hebben dan verwijs ik u naar bijgesloten curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een nadere toelichting geven en kennis met u maken.

Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Nog meer voorbeelden van sollicitatiebrieven vindt u hier 

 

Advertentietip