Een voorbeeld sollicitatiebrief medewerker binnendienst . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker binnendienst sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Wilma de Ridder
Rotterdamseweg 15
5695KK Zuid Laren

Het Grote Bos
t.a.v.heer Grobben
Klaproosweg 22
1588 PO Breukelen

Zuid Laren, 9 januari 2020

Betreft: vacature medewerker binnendienst

Geachte heer Grobben

Met veel interesse las ik in het dagblad de Stentor van 03 januari jl. de vacature voor de functie van medewerker binnendienst. Na ons telefoongesprek van vrijdagmiddag 04 januari jl. ben ik zo enthousiast geworden dat ik gelijk een sollicitatiebrief bent gaan schrijven.

Ik werk momenteel als medewerker binnendienst bij een grote organisatie, maar ik wil mij graag verder ontwikkelen en dat kan zoals ik lees bij uw organisatie. Het leuke aan medewerker binnendienst vindt ik dat geen dag het zelfde is. Bij mijn huidige werkgever ben ik voornamelijk bezig met het verkopen van advertentie mogelijkheden en het onderhouden van de contacten met bestaande en nieuwe klanten. Ik zou mijn takenpakket graag uitbreiden, maar bij mijn huidige werk is die mogelijkheid er niet op dit moment. In uw vacature geeft u aan dat er een uitgebreid takenpakket wordt aangeboden en dat u instaat voor de ontwikkeling van uw werknemers. Dit spreekt mij zeer aan.

In mijn werk ben ik heel vriendelijk en ik werk nauwkeurig zodat de klanten de beste service krijgen bij de verkoop. De vaardigheden die ik al in mijn bezit heb zijn; Ik kan goed luisteren, organiseren en overtuigen. Verder ben ik een echte doorzetter en ben heel flexibel ingesteld.

Ik heb een curriculum vitae toegevoegd waarin alle persoonlijke informatie zoals mijn opleiding en werkervaring in staan.

Kopie uitsluitend voor eigen gebruik

Doormiddel van een persoonlijk gesprek wil ik deze sollicitatiebrief toelichten.

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Wilma de Ridder

Bijlage: curriculum vitae

op zoek naar meer sollicitatiebrieven verkoop? klik hier

Advertentietip