Medewerker binnendienst

Een voorbeeld sollicitatiebrief medewerker binnendienst . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker binnendienst sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Zuid Laren, 9 januari 2013)

Betreft: vacature medewerker binnendienst

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Grobben)

Met veel interesse las ik in het dagblad de Stentor van 03 januari jl. de vacature voor de functie van medewerker binnendienst. Na ons telefoongesprek van vrijdagmiddag 04 januari jl. wil ik u  middels dit schrijven  mijn vergaande interesse tonen voor de openstaande vacature van medewerker binnendienst.

Ik werk momenteel als medewerker binnendienst bij een grote organisatie, maar ik wil mij graag verder ontwikkelen en dat kan zoals ik lees bij uw organisatie. Het leuke aan medewerker binnendienst vindt ik dat geen dag het zelfde is. Bij mijn huidige werkgever ben ik voornamelijk bezig met het verkopen van advertentie mogelijkheden en het onderhouden van de contacten met bestaande en nieuwe klanten. Ik zou mijn takenpakket graag uitbreiden, maar bij mijn huidige werk is die mogelijkheid er niet op dit moment. In uw vacature geeft u aan dat er een uitgebreid takenpakket wordt aangeboden en dat u instaat voor de ontwikkeling van uw werknemers. Dit spreekt mij zeer aan.

In mijn werk ben ik heel vriendelijk en ik werk nauwkeurig zodat de klanten de beste service krijgen bij de verkoop. De vaardigheden die ik al in mijn bezit heb zijn; Ik kan goed luisteren, organiseren en overtuigen. Verder ben ik een echte doorzetter en ben heel flexibel ingesteld.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek zal ik graag nog een keer toelichting willen  geven op mijn sollicitatie.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven medewerker binnendienst te downloaden

Klik hier voor de actuele vacatures medewerker binnendienst

Advertentietip