Een voorbeeld sollicitatiebrief nachtreceptie. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief nachtreceptie te kunnen gaan schrijven.

Sollicitatiebrief nachtreceptie.

Advertentietip

Jannie de Kort Koninginnestraat 18 6823 AW Dordrecht

Hotel Ovalder
Wilhelminalaan 9 3754 AA Dordrecht

Dordrecht 19 april 2021

Betreft: sollicitatie nachtreceptie

Geachte heer, mevrouw,

Ik kreeg via een vriendin te horen dat jullie op zoek zijn naar een kandidaat voor de nachtreceptie bij Ovalder, en ik wil met deze brief graag naar deze openstaande functie solliciteren.

In eerste instantie zal ik kort wat over mezelf vertellen. Ik ben Jannie de Kort, 37 jaar en trotse moeder van 2 zoons die inmiddels al op zichzelf wonen. Ik ben geboren in Maastricht, waar ik bijna mijn hele leven heb gewoond. Toen ik als 18-jarige van de middelbare school kwam, ben ik gelijk begonnen met de MBO opleiding tot telefoniste/receptioniste in Tilburg.

Daar heb ik een jaar gewoond maar toen ik klaar was, besloot ik toch terug te gaan naar de plek waar mijn wortels liggen om een passende baan te vinden.

Zodoende heb ik tot op heden bij Hotel Valkenjacht gewerkt in Maastricht. Ik had het hier erg naar mijn zin en ik kreeg voldoening uit mijn werk als nachtreceptionist, maar afgelopen najaar heeft mijn man een baan aangeboden gekregen in Dordrecht. Die baan kon hij alleen accepteren als we zouden verhuizen, dus sinds een paar weken wonen wij in een prachtig appartement aan de Dordtse haven.

Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging in een frisse, leuke stad, en ik denk dat jullie mij die uitdaging kunnen bieden. En wat heb ik te bieden? Jarenlange ervaring in klantcontact en administratieve werkzaamheden. Ik heb van nature een vlotte babbel en of het nu een rustige nacht is of dat de telefoon roodgloeiend staat, ik weet altijd het overzicht te bewaren en me, waar dat nodig is, zelfstandig te redden.

Hopelijk kunnen we snel een afspraak maken om elkaar beter te leren kennen en de mogelijkheden te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Jannie de Kort

Meer sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip