Sollicitatiebrief applicatie programmeur

Een voorbeeld sollicitatiebrief applicatie programmeur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede applicatie programmeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Laren, 24 december 2018)

Betreft: vacature applicatie programmeur

Geachte heer/mevrouw, naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Jonkman)

Aangenaam verrast las ik in het weekblad van Laren uw vacature voor de functie van applicatie programmeur. Direct na het lezen werd ik razend enthousiast en heb ik direct besloten om u te bellen. Na ons telefoongesprek van 23 december jl. wil ik u middels dit schrijven mijn interesse tonen voor de openstaande functie van applicatie programmeur in uw bedrijf.

De openstaande functie van applicatie programmeur in uw bedrijf spreekt mij enorm aan, omdat uw bedrijf internationaal bekend is op het gebied van programmeren en de functieomschrijving past precies bij mij als persoon. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende functies betreedt en ik heb meerdere projecten afgerond, waardoor ik een scala aan werkervaring heb opgedaan. Ik ben een getalenteerde programmeur, die iedere dag vol plezier naar zijn werk gaat en elk project met beide handen aanpakt. Doordat ik de afgelopen jaren verschillende functies heb gehad ben ik bekend met de verschillende talen en ik kan ook uitstekend overweg met hardware.

Het lijkt mij een enorme uitdaging om voor uw bedrijf te komen werken. Ik heb meer dan genoeg vakinhoudelijke kennis en ik ben altijd creatief ingesteld om zo tot de perfecte oplossing te komen. De functie van applicatie programmeur is mij op mijn lijf geschreven, omdat ik kritisch wil mee denken over de beste oplossingen voor het ontwerpen en implementeren van nieuwe applicaties. Om mijn kennis en vaardigheden ook in uw bedrijf te mogen uitoefenen zal voor mij een enorme eer zijn. Wat mij bijzonder aanspreekt aan uw bedrijf en aan de functie is de werkomgeving die u creëert voor uw applicatie programmeurs. Ik zal mij enorm snel op mijn plek thuis voelen bij u in het bedrijf en ik ben flexibel ingesteld en ik denk dat dit ten goede komt aan het hele proces.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek wil ik graag nog een keer toelichting geven op mijn sollicitatie. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven applicatie programmeur te downloaden

Advertentietip