Een voorbeeld sollicitatiebrief applicatie programmeur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede applicatie programmeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief applicatie programmeur

Klaas van de Akker
Hoge biezen 45
4599 KK Laren
Tel 0345-558599

Softwarebedrijf de Bakker
T.a.v. Meneer van de Plas
Rode draak 12
7788KL Lopik

Laren, 24 Mei 2020

Betreft sollicitatie applicatie programmeur

Geachte heer van der Plas

In de telegraaf van 20 mei kwam ik uw vacature tegen voor de functie van applicatie programmeur. Direct na het lezen werd ik razend enthousiast en heb ik direct besloten om u te bellen. Na ons telefoongesprek van 23 mei jl. wil ik u laten weten doormiddel van deze sollicitatiebrief dat ik interesse hebt voor de openstaande functie van applicatie programmeur in uw bedrijf.

De openstaande functie van applicatie programmeur in uw bedrijf past goed bij mij, omdat uw bedrijf internationaal bekend is op het gebied van programmeren en de functieomschrijving past precies bij mij als persoon. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende functies betreedt en ik heb meerdere projecten afgerond, waardoor ik een scala aan werkervaring heb opgedaan. Ik ben een getalenteerde programmeur, die iedere dag vol plezier naar zijn werk gaat en elk project met beide handen aanpakt. Doordat ik de afgelopen jaren verschillende functies heb gehad ben ik bekend met de verschillende talen en ik kan ook uitstekend overweg met hardware.

Het lijkt mij een enorme uitdaging om voor uw bedrijf te komen werken. Ik heb meer dan genoeg vakinhoudelijke kennis en ik ben altijd creatief ingesteld om zo tot de perfecte oplossing te komen. De vacature applicatie programmeur is mij op mijn lijf geschreven, omdat ik kritisch wil mee denken over de beste oplossingen voor het ontwerpen en implementeren van nieuwe applicaties. Om mijn kennis en vaardigheden ook in uw bedrijf te mogen uitoefenen zal voor mij een enorme eer zijn. Wat mij bijzonder aanspreekt aan uw bedrijf en aan de functie is de werkomgeving die u creëert voor uw applicatie programmeurs. Ik zal mij enorm snel op mijn plek thuis voelen bij u in het bedrijf en ik ben enthousiast en flexibel ingesteld en ik denk dat dit ten goede komt aan het hele proces.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek wil ik graag nog een keer toelichting geven op mijn sollicitatie. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Klaas van de Akker

Handtekening

Bijlage: curriculum vitae

Meer sollicitatiebrieven van IT? kijk hier

 

Advertentietip