Sollicitatiebrief Slager

Een voorbeeld sollicitatiebrief slager. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede slager sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Houten, 17 november 2018)

Betreft: vacature Chef slager

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Voskuil)

Op uw website kwam ik de vacature tegen voor de functie van chef slager uw slagerij. Bij het lezen van de functie omschrijving wist ik onmiddellijk dat deze functie precies is wat ik zoek. Ik wil mij dan ook voorstellen als kandidaat voor de openstaande vacature van chef slager in uw slagerij middels deze sollicitatiebrief.

Op dit moment ben ik al een aantal jaren werkzaam als slager bij keurslager Bakker in Houten waar ik veel werkervaring heb opgedaan. De werkervaring die ik zoal als slager heb zijn; uitsnijden van alle soorten vlees, worsten en hammen maken, zorg dragen voor de inkoop, leidinggeven aan de winkelpersoneel, het bewaken van de kwaliteit en het verzorgen en samenstellen van de winkelvitrine.

In de slagerij waar ik op heden werkzaam ben heb ik mij zelf kunnen ontwikkelen in alle vaardigheden om een echt chef slager te zijn en daarnaast heb ik mij ontwikkeld op het gebied van leidinggeven in de slagerij. In mijn huidige functie vind ik op dit moment geen verdere uitdagingen en daarom vind ik nu het juiste moment om te solliciteren bij u als chef slager.
Persoonlijke ontwikkeling en uitdaging vinden als chef slager vind ik belangrijk en ik weet zeker dat ik bij uw slagerij weer de uitdaging zal gaan vinden en mij persoonlijk nog verder kan gaan ontwikkelen.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en andere werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier twee sollicitatiebrieven slager te downloaden

Advertentietip