Een voorbeeld sollicitatiebrief slager. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede slager sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Fred de Gooier
Jan Pieter de Gooylaan 12
3159 JK HOUTEN

Slagerij van Kampen
t.a.v. meneer de Korte
Marktplein 1
1159KL Hagestein

Houten, 17 november 2020

Betreft: vacature Chef slager

Geachte heer de Korte,

Op uw website kwam ik de vacature tegen van chef slager in uw slagerij. Bij het lezen van de functie omschrijving wist ik onmiddellijk dat deze functie precies is wat ik zoek. Ik wil mij dan ook voorstellen als kandidaat voor de openstaande vacature van chef slager in uw slagerij middels deze sollicitatiebrief.

Ik ben al een aantal jaren werkzaam als slager bij keurslager Bakker in Houten waar ik veel werkervaring heb opgedaan. De werkervaring die ik zoal als slager heb zijn; uitsnijden van alle soorten vlees, worsten en hammen maken, zorg dragen voor de inkoop, leidinggeven aan de winkelpersoneel, het bewaken van de kwaliteit en het verzorgen en samenstellen van de winkelvitrine.

In de slagerij waar ik op heden werkzaam ben heb ik mij zelf kunnen ontwikkelen in alle vaardigheden om een echt chef slager te zijn en daarnaast heb ik mij ontwikkeld op het gebied van leidinggeven in de slagerij. Ik mis heel veel uitdaging bij de slagerij en dat is de reden dat ik op zoek ben naar een nieuwe baan. Ik denk het nu de juiste moment is om bij u te solliciteren als chef slager.
Persoonlijke ontwikkeling en uitdaging vinden als chef slager vind ik belangrijk en ik weet zeker dat ik bij uw slagerij weer de uitdaging zal gaan vinden en mij persoonlijk nog verder kan gaan ontwikkelen.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en andere werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Fred de Gooier

Bijlage: curriculum vitae

Verdiend u wel genoeg? lees hier alle informatie over Slager

Advertentietip