Een voorbeeld sollicitatiebrief tegelzetter. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief tegelzetter  te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Zwolle, 08 maart 201)

Betreft: vacature tegelzetter / tegellegger

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Huizen)

Donderdag 04 maart jl. zag ik de vacature van tegelzetter in het Zwolse dagblad staan en via deze weg wil ik mijn interesse aan u tonen voor de vacature van tegelzetter bij uw bedrijf. Ik werk op dit moment bij een tegelzet bedrijf in Nijverdal maar ik zou graag bij uw bedrijf willen werken omdat u ook sierwerk levert aan uw klanten en dit is een gebied waarop ik mij wil ontwikkelen.

Ik heb altijd met enorm veel plezier gewerkt bij mijn huidige werkgever maar ben toe aan een nieuwe uitdaging. Via deze sollicitatiebrief wil ik mij graag voorstellen aan u en u gemotiveerd uitleggen waarom ik geschikt bent voor de openstaande vacature.

Ik ben bij mijn huidige werkgever bekend geworden met alle technieken die je nodig hebt om een goede tegelzetter te zijn. Verder heb ik kennis gemaakt met sier tegelen en dit vond ik zo indrukwekkend en precisie werk dat ik hier graag verder in door wil groeien. Ik bezit ook over een enorm uithoudingsvermogen en ik hou van doorwerken zo lang de kwaliteit en het eindresultaat hier niet onder gaan lijden.

In de advertentie geeft u aan dat u opzoek bent naar een tegelzetter met enige ervaring en ik beschik over deze ervaring aangezien ik al 5 jaar werk als tegelzetter. Ik kan goed in teamverband werken en ben ook zelfstandig Verder beschik ik over een enorm goede wil en ben ik flexibel ingesteld.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae.

Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip