Een voorbeeld sollicitatiebrief inventarisatiemedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede inventarisatiemedewerker brief te kunnen gaan schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief Inventarisatie medewerker

Martijn van Velzen
Peperkamp 98
4355 AC Schoonhoven

Tempo Team Goldclub
t.a.v Mevrouw van der Laan
Dokter Hanzenlaan 13
1299 KL Cabauw

Schoonhoven, 13 april 2017

Onderwerp: Sollicitatiebrief inventarisatie medewerker

Geachte Mevrouw van der Laan,

Van een medestudent, die ook voor uw organisatie werkt, vernam ik dat er regelmatig mensen worden gevraagd voor de inventarisatie teams.
Omdat ik op zoek ben naar een leuke bijbaan naast mijn studie wil ik u vragen of u momenteel plaats heeft voor een extra kracht voor uw team.

Ik volg een opleiding in de logistiek. Dit sluit naar mijn mening prima aan bij de werkzaamheden die moeten worden gedaan.
Daarnaast heb ik als medewerker van de plaatselijke supermarkt toen ik nog op de middelbare school zat, ook vaak voorraden geïnventariseerd. Ik ben dus bekend met de procedures die hierbij worden gevolgd.

Ik begreep van de medestudent die mij op uw bedrijf wees dat de werkzaamheden in deeltijd kunnen worden gedaan. Dit zou prima aansluiten bij mijn studie. Ik volg op dit moment op dinsdag tot en met donderdag klassikale lessen. Op deze dagen ben ik dus niet beschikbaar. Maar op maandag, vrijdag en zaterdag ben ik inzetbaar. Ik zou het enorm leuk vinden om voor uw bedrijf aan de slag te gaan. Dit mede omdat ik recent naar Schoonhoven ben verhuisd en hier nog niet heel veel mensen ken. Mijn opleiding volg ik in Utrecht. Wellicht zijn er meer inventarisatie medewerkers uit de regio bij u werkzaam waarmee ik hopelijk op een leuke manier kan samenwerken.

Ik sta bekend als iemand die zijn werk altijd zeer serieus neemt en accuraat te werk gaat. Ik weet dat het heel belangrijk is dat de tellingen van inventarissen en voorraden correct gebeuren. Het bedrijf moet immers op de verstrekte informatie kunnen vertrouwen. U kunt ervan verzekerd zijn dat u met mij een betrouwbare en accurate medewerker in dienst neemt.

Mocht u inderdaad op zoek zijn naar versterking van uw team, dan hoop ik dat u mij voor een kennismaking uitnodigt.
Ik kom graag bij u langs om mij aan u voor te stellen.

Hoogachtend,
Martijn van Velzen

Wordt u uitgenodigd? meer informatie over de trainingen

Advertentietip