Een voorbeeld sollicitatiebrief assemblagemedewerker . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede assemblagemedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

sollicitatiebrief assemblagemedewerker

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief assemblagemedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op het internet heb ik gezien dat u al enige tijd op zoek bent naar een assemblage medewerker. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen, aangezien ik ook al enige tijd op zoek bent naar deze vacature.

Tijdens mijn studie heb ik al verschillende keren stage gelopen binnen bedrijven als assemblage medewerker. Dit is mij altijd goed bevallen en dat is dan ook de reden dat ik ervoor heb gekozen me verder te ontwikkelen als assemblage medewerker. Ik heb de nodige papieren om dit werk uit te mogen voeren en heb ook al enkele ervaring.

De reden waarom deze mijn zo aanspreekt is het proces van het in elkaar zetten van producten. Ik vind het erg leuk om een deel te zijn van dit proces, door de benodigde onderdelen te verzamelen, te monteren en als een product af te leveren. Verder heb ik erg positieve ervaringen gehoord over uw bedrijf en ik zou dan ook erg graag voor u willen werken.

De reden waarom ik denk dat ik een echte aanwinst voor u bent, is het feit dat ik een erg harde werker ben. Ik werk graag hard, zolang ik daarmee ook de gewenste resultaten bereik. Het is voor mij geen enkel probleem om over te werken of in de weekenden te werken. Verder ben ik ook erg flexibel in mijn werktijden waardoor het voor mij ook geen probleem is om later of eerder te beginnen. Verder leer ik erg snel en is het voor mij geen probleem om te leren hoe ik nieuwe onderdelen in elkaar moet zetten.

Ik hoop dat ik aan de hand van deze sollicitatiebrief u heb kunnen overtuigen van mijn toegevoegde waarde voor uw bedrijf en dat u mij uit nodigt voor een kennismakingsgesprek waarin ik nogmaals kan toelichten wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Verder ben ik zo vrij geweest om mijn curriculum vitae toe te voegen in de bijlage, zodat u wat extra informatie over mij heeft en u eventueel referenties over mij kunt opvragen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Advertentietip