Een voorbeeld sollicitatiebrief scheidsrechter. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede scheidsrechter sollicitatiebrief te kunnen schrijven

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Joure, 11 juni 2018)

Betreft: vacature scheidsrechter

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Uilenbergh)

Door de toenemende vraag bent u op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde scheidsrechter. Het is vandaag de dag moeilijk om een goede en beschikbare scheidsrechter te vinden en laat ik nu net op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ik zal u er in deze brief van overtuigen waarom ik die vakbekwame scheidsrechter ben waarnaar u al zolang zoekt.

De vacature van scheidsrechter sluit perfect aan bij mijn ervaring. Ik ben in het bezit van de benodigde papieren om te kunnen functioneren als scheidsrechter bij hockeywedstrijden. Verder spreekt de vacature mij aan omdat ik enorm gedreven ben en uw vereniging het op sportief gebied uitstekend doet. Ik beschik over de juiste communicatieve vaardigheden en daarnaast sta ik stevig in mijn schoenen als ik op het veld sta.

U vraagt om flexibel inzetbaar te zijn in het weekend en laat ik nu juist het liefst zo vaak mogelijk willen op te treden als scheidsrechter. Daarnaast ben ik standvastig, sportief en kan ik supersnel beslissingen nemen tijdens een wedstrijd. Als scheidsrechter werk je altijd in een team en ook het werken in teamverband gaat mij uitstekend af.

Uw vereniging spreekt mij ontzettend veel aan en daarom kan ik niet wachten om aan de slag te gaan bij uw vereniging.
Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie.

Met veel belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip