Een voorbeeld sollicitatiebrief administratief medewerker in het onderwijs . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief administratief medewerker gemeente in het onderwijs te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief administratief medewerker in het onderwijs

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via een kennis heb ik vernomen dat u binnenkort op zoek gaat naar een persoon voor de administratie. Ik heb al veel ervaring met administratie die ik graag zou toe willen passen binnen uw bedrijf. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wilt geven.

Afgelopen jaar heb ik mijn papieren behaald om deze functie naar behoren uit te kunnen oefenen. Tijdens mijn stages heb ik al aardig wat ervaring op kunnen doen, maar ook tijdens het uitoefenen van vrijwilligerswerk heb ik een hoop ervaring opgedaan. Ik heb namelijk als vrijwilliger gewerkt bij een non-profit organisatie. Helaas kan ik dit niet blijven doen, maar ik zou wel in dezelfde branche willen blijven werken. Vandaar dat ik op zoek ben naar een baan in het onderwijs.

Ik ben erg nauwkeurig en ik vind het belangrijk dat het werk dat ik aflever goed wordt afgeleverd. Al het werk wat ik doe is van hoge kwaliteit en ik zorg ervoor dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet die u van mij verwacht. Verder werk ik erg hard en vind ik het niet erg om een keer wat extra handelingen te moeten verrichten, ook niet als dit betekent dat ik over moet werken. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en ik hoop dan ook dat ik deze kans krijg.

In de bijlage vindt u  curriculum vitae , ik hoop dat u mij uitnodigt voor een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Op zoek naar onderwijs sollicitatiebrieven? kijk eens hier 

 

Advertentietip