Een voorbeeld sollicitatiebrief rij instructeur . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Rij instructeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Rotterdam, 31 januari 2018)

Betreft: sollicitatie rij instructeur

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Van Ooien)

Op uw website heb ik gelezen dat u opzoek bent naar een ervaren rij instructeur. Ik werd tijdens het zien van de vacature meteen enthousiast en door mijn interesse besloot ik u direct een sollicitatiebrief te sturen. De vacature voor rij instructeur sluit aan bij mijn kennis en ervaringen. Verder denk ik een goede aanvulling te zijn voor uw team met instructeurs. Door de ervaring die ik heb opgedaan denk ik een zeer geschikte kandidaat te zijn voor deze openstaande functie.

De openstaande functie van rij instructeur bij uw rijschool spreekt mij erg aan, omdat uw rijschool een hoog slagingspercentage heeft en ik hoor positieve reacties over de rijschool. In mijn huidige baan als rij instructeur leidt ik voornamelijk intern mensen op voor het kunnen rijden met een vrachtwagen of heftruck. Het lijkt mij een mooie uitdaging om in uw bedrijf mij verder te kunnen ontwikkelen als rij instructeur. Ik ben flexibel in de werktijden en overwerken of extra werken is voor mij geen enkel probleem. Als rij instructeur ben ik bekend met de wisselende werktijden.

Tijdens mijn loopbaan als rij instructeur ben ik altijd heel strikt en nauwkeurig en dat is vindt ik ook erg belangrijk wanneer je mensen dingen wil aanleren. Veiligheid staat bij mij dan ook op nummer één en dat wis ik ook van mijn cursisten. Als rij instructeur ben je altijd op je eigen vaardigheden aangewezen en ik kan dan ook goed zelfstandig werken. Ik weet dat je als rij instructeur voortdurend moet ontwikkelen en dat er jaarlijks een scholing bij komt kijken om te zien of je nog gecertificeerd bent om rijles te geven.

Voor nadere informatie met betrekking tot mijn studie, persoon en ervaring verwijs ik u naar het bijgesloten curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een nadere toelichting geven.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip