Een voorbeeld sollicitatiebrief storingsmonteur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief storingsmonteur te kunnen schrijven.[frame align=”right”]

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Utrecht, 08 oktober 2018)

Betreft: vacature storingsmonteur

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Schuuring)

Naar aanleiding van het lezen van uw advertentie in het dagblad de Utrechter van 03 oktober jl. wil ik mijn interesse in de openstaande vacature aan u kenbaar maken via deze sollicitatiebrief.

Tot op heden ben ik werkzaam als storingsmonteur voor het bedrijf Storingen Utrecht. Ik verhelp voornamelijk storingen bij klanten thuis, die problemen ondervinden met de afgenomen producten van het bedrijf. Mijn werkzaamheden bestaan uit het controleren van een goede aansluiting, het vervangen van defecte producten en het aanleggen van nieuwe producten bij de klanten.

Als storingsmonteur vind ik het belangrijk dat de storingen zo goed en zo snel mogelijk worden verholpen, zodat de klanten weer gebruik kunnen maken van hun afgenomen product. U vraagt in de openstaande functie naar een ervaren monteur die klantvriendelijk is ingesteld en weet van doorwerken. Ik beschik over deze eigenschappen en ik ben daarnaast ook gemotiveerd en leergierig aangelegd. Verder ben ik flexibel ingesteld en vind ik het geen probleem om oproepdiensten te draaien in de avonduren en in de weekenden, dat hoort nu eenmaal bij het vak van een storingsmonteur.

In mijn werk ben ik heel strikt en nauwkeurig en dat vind ik ook noodzakelijk wanneer je een storing wil verhelpen en voorkomen bij klanten. Ik heb altijd als storingsmonteur veel zelfstandig gewerkt en dit gaat mij goed af, maar ik vindt het wel belangrijk goed contact te hebben met andere medewerkers om ervaringen uit te wisselen.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de vacature van storingsmonteur verder willen toelichten. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip