Een voorbeeld sollicitatiebrief CNC plaatwerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede CNC plaatwerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Zuidwolde, 06 februari 2018)

Betreft: vacature CNC plaatwerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Schorn)

In de Volkskrant van afgelopen maandag 3 februari jl. las ik met enorm veel belangstelling de advertentie voor CNC plaatwerker. In de advertentie gaf u aan dat u op zoek bent naar een ervaren CNC plaatwerker voor uw bedrijf. Nadat ik de advertentie aandachtig door genomen had, heb ik direct telefonisch contact met u gehad omtrent de openstaande functie.

Na ons prettig verlopen telefonisch gesprek gaf u aan dat u graag mijn Curriculum Vitae tegemoet zou zien met daarbij een begeleidende brief. Via deze brief wil ik mijzelf dan ook voorstellen als kandidaat voor de functie van CNC plaatwerker.

De functie van CNC plaatwerker bij uw bedrijf sluit naadloos aan op mijn huidige werkervaring als CNC plaatwerker. Uw bedrijf is gespecialiseerd in het maken van kasten voor machines en apparaten en ik ben al 10 jaar actief in het vak met als specialiteit kasten maken. In de advertentie voor CNC plaatwerker bij uw bedrijf geeft u ook aan dat er serieproducten gemaakt moeten worden en door mijn jarenlange ervaring als CNC plaatwerker beheers ik dit natuurlijk ook.

Ik zou graag bij uw bedrijf aan de slag gaan als CNC plaatwerker en zoals u al in ons telefonisch contact aangaf zou ik naadloos kunnen aansluiten met mijn ervaring en alle diploma’s die ik op zak heb. Ik ben collegiaal ingesteld en ik vindt het geweldig om met een team een goed eindproduct te produceren. Ik ben ook in het bezit van alle veiligheidspapieren waarmee ik alle soorten plaatwerk machines mag bedienen.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd omtrent mijn sollicitatie voor de openstaande vacature. Voor aanvullende informatie verwijs ik u naar mijn Curriculum Vitae. Graag zou ik u mijn cv en motivatie in een persoonlijk gesprek willen toelichten. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip