U bent op zoek naar een voorbeeld sollicitatiebrief administratief medewerker gemeente.  Hieronder vindt u een een gratis voorbeeld welke u kunt gebruiken om een goede sollicitatiebrief administratief medewerker gemeente te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief administratief medewerker gemeente
Karel de Graaf
Achterstraat 11
2345 KP Zoelen
Tel 06-23265985

Gemeente Buren
T.a.v mevrouw van der Bosch
Lange straat weg 33
4598 KK Buren.

Zoelen, 15 Maart 2020

Betreft: sollicitatiebrief administratief medewerker gemeente

Geachte mevrouw van der Bosch,

Ik ben al enige tijd op zoek naar deze vacature, maar ben hem nog niet eerder tegen gekomen. Ik hoop dan ook van harte dat u na het lezen van mijn sollicitatiebrief mij uitnodigt voor een kennismakingsgesprek.

Ik ben al werkzaam geweest bij verschillende gemeente, maar door persoonlijke omstandigheden was ik genoodzaakt deze functie op te geven. Wel heb ik de functie altijd met veel plezier uit geoefend en ik hoop dan ook dat ik dat weer mag gaan doen.
Ik beschik over een papieren voor de administratie en heb deze kennis aangevuld door het volgen van verschillende cursussen. Verder heb ik veel ervaring opgedaan tijdens het werken voor andere gemeente, maar ook heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven in de administratie.

Ik ben erg precies in mijn werk en vind het dan ook belangrijk om alles goed te controleren. Ik controleer liever een keer te veel, dan te weinig. Verder ben ik een harde werker en is het voor mij geen enkel probleem om over te moete werken als dat een keer zo uit komt. Verder werk ik graag in een team en ben ik erg sociaal. Ik vind het leuk om mensen zoveel mogelijk te helpen. Ik heb erg veel doorzettingsvermogen, waardoor ik door blijf gaan totdat ik het werk naar mijn zin is afgrond.

In de bijlage kunt u mijn curriculum vitae vinden met verschillende referenties en hun gegevens. Verder hoop ik dat u mij uitnodigt voor een gesprek, waarin we kunnen bespreken hoe we het beste de vacature in kunnen vullen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Karel de Graaf

Klik hier voor de sollicitatiebrief administratief medewerker

Advertentietip