Sollicitatiebrief administratief medewerker gemeente

Een voorbeeld sollicitatiebrief administratief medewerker gemeente. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief administratief medewerker gemeente te kunnen schrijven. ADVERTENTIE

Sollicitatiebrief administratief medewerker gemeente
Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief administratief medewerker gemeente

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Ik ben al enige tijd op zoek naar deze vacature, maar ben hem nog niet eerder tegen gekomen. Ik hoop dan ook van harte dat u na het lezen van mijn sollicitatiebrief mij uitnodigt voor een kennismakingsgesprek.

Ik ben al werkzaam geweest bij verschillende gemeente, maar door persoonlijke omstandigheden was ik genoodzaakt deze functie op te geven. Wel heb ik de functie altijd met veel plezier uit geoefend en ik hoop dan ook dat ik dat weer mag gaan doen.
Ik beschik over een papieren voor de administratie en heb deze kennis aangevuld door het volgen van verschillende cursussen. Verder heb ik veel ervaring opgedaan tijdens het werken voor andere gemeente, maar ook heb ik gewerkt bij verschillende bedrijven in de administratie.

Ik ben erg precies in mijn werk en vind het dan ook belangrijk om alles goed te controleren. Ik controleer liever een keer te veel, dan te weinig. Verder ben ik een harde werker en is het voor mij geen enkel probleem om over te moete werken als dat een keer zo uit komt. Verder werk ik graag in een team en ben ik erg sociaal. Ik vind het leuk om mensen zoveel mogelijk te helpen. Ik heb erg veel doorzettingsvermogen, waardoor ik door blijf gaan totdat ik het werk naar mijn zin is afgrond.

In de bijlage kunt u mijn curriculum vitae vinden met verschillende referenties en hun gegevens. Verder hoop ik dat u mij uitnodigt voor een gesprek, waarin we kunnen bespreken hoe we het beste de vacature in kunnen vullen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee sollicitatiebrief administratief medewerker gemeente te downloaden

Advertentietip