Een voorbeeld sollicitatiebrief schoonmaker. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief voor schoonmaker te kunnen schrijven.

Advertentietip

Richard de Graat
Boterbloem 25
5989JU Amsterdam

Schoonmaakbedrijf de Emmer
T.a.v. meneer Van Dongen
Kikkerstraat 58
7859 JU Vleuten

Amsterdam, 04 maart 2018

Betreft: vacature schoonmaker

Geachte meneer Van Dongen,

Maandag 04 maart jl. las ik met veel belangstelling op een internetvacaturebank de vacature van uw schoonmaakbedrijf voor de functie van hoofd schoonmaker. Bij het lezen van de vacature en de functieomschrijving van hoofd schoonmaker werd ik meteen enthousiast over de functie en uw schoonmaakbedrijf. Met het schrijven van deze sollicitatiebrief wil ik u mijn motivatie en het enthousiasme aan u overbrengen, daarnaast wil ik u ervan overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben voor de functie hoofd schoonmaker.

De openstaande vacature van hoofd schoonmaker spreekt mij enorm aan en de functie past goed bij mijn huidige werkervaring als schoonmaker en glazenwasser. Ik heb een aantal jaren als zzp’er gewerkt in de schoonmaak via mijn eigen schoonmaakbedrijf, dit heb ik altijd met veel plezier gedaan maar door de aanhoudende crisis kon ik hier niet meer mee door gaan. Voordat ik als zzp’er begon heb ik een aantal jaren gewerkt bij de Hago te Amsterdam en daar heb ik diverse functies bekleed.

De openstaande vacature spreekt mij aan omdat er in deze functie veel verantwoordelijkheid komt kijken als hoofd schoonmaker, want de hoofd schoonmaker heeft is immers de eindverantwoordelijke. Verder spreekt mij de diversiteit aan in de functie en zoals in de vacature staat wordt nauwkeurig volgens een bepaalde visie schoon gemaakt. Uw schoonmaakbedrijf zoekt een gemotiveerde schoonmaker die op vele gebieden ervaring heeft in deze branche, over deze ervaring denk ik als voormalig zzp’er te beschikken en ik denk dat ik de functie goed kan uitoefenen binnen uw schoonmaakbedrijf.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen.
In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bureau.

Met vriendelijke groet,

Richard de Graat

Bijlage: curriculum vitae

Nog meer sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip