Sollicitatiebrief schoonmaker

Een voorbeeld sollicitatiebrief schoonmaker. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief voor schoonmaker te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Amsterdam, 04 maart 2018)

Betreft: vacature schoonmaker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Van Dongen)

Maandag 04 maart jl. las ik met veel belangstelling op een internetvacaturebank de vacature van uw schoonmaakbedrijf voor de functie van hoofd schoonmaker. Bij het lezen van de vacature en de functieomschrijving van hoofd schoonmaker werd ik meteen enthousiast over de functie en uw schoonmaakbedrijf. Met het schrijven van deze sollicitatiebrief wil ik u mijn motivatie en het enthousiasme aan u overbrengen, daarnaast wil ik u ervan overtuigen dat ik de juiste kandidaat ben voor de functie hoofd schoonmaker.

De openstaande vacature van hoofd schoonmaker spreekt mij enorm aan en de functie past goed bij mijn huidige werkervaring als schoonmaker en glazenwasser. Ik heb een aantal jaren als zzp’er gewerkt in de schoonmaak via mijn eigen schoonmaakbedrijf, dit heb ik altijd met veel plezier gedaan maar door de aanhoudende crisis kon ik hier niet meer mee door gaan. Voordat ik als zzp’er begon heb ik een aantal jaren gewerkt bij de Hago te Amsterdam en daar heb ik diverse functies bekleed.

De openstaande vacature spreekt mij aan omdat er in deze functie veel verantwoordelijkheid komt kijken als hoofd schoonmaker, want de hoofd schoonmaker heeft is immers de eindverantwoordelijke. Verder spreekt mij de diversiteit aan in de functie en zoals in de vacature staat wordt nauwkeurig volgens een bepaalde visie schoon gemaakt. Uw schoonmaakbedrijf zoekt een gemotiveerde schoonmaker die op vele gebieden ervaring heeft in deze branche, over deze ervaring denk ik als voormalig zzp’er te beschikken en ik denk dat ik de functie goed kan uitoefenen binnen uw schoonmaakbedrijf.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen.
In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bureau.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven schoonmaker te downloaden

Advertentietip