Een voorbeeld sollicitatiebrief kabellasser. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kabellasser sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Peter van Ieperen
Huismus 18
4598 KK Lopik

Kabellasbedrijf de Bok
t.a.v. de heer de Bok
Uitweg 16
2345KK Uitweg

Lopik, 26 mei 2020

Betreft: vacature kabellasser

Geachte meneer de Bok,

Bij het lezen van uw vacature voor kabellasser in de Zenderstreek van 20 mei jl. werd ik direct enthousiast. Dit heeft mij direct aangezet tot het schrijven van deze sollicitatiebrief aan u. Met deze brief wil ik mezelf kandidaat stellen voor de functie van kabellasser bij uw bedrijf.

Op het moment van schrijven heb ik ruim 10 jaar ervaring in het werkveld als kabellasser. Helaas ben ik door een reorganisatie bij mijn vorige werkgever sinds kort zonder werk komen te zitten. Als ik één ding niet kan is het wel thuiszitten en ik wil dan ook het liefst zo snel mogelijk weer aan het werk als kabellasser. Ik ben flexibel inzetbaar en ook avond en weekenddiensten leveren voor mij geen problemen op. Uw bedrijf is toonaangevend in kabelwerker en ik zal mezelf ook vereerd voelen als ik voor uw bedrijf mag komen werken.

Ik ben bekent met het hele reilen en zeilen in de kabelwerken en hierdoor kan ik zonder aanpassingen snel opgenomen worden in uw team. Ik werk graag in ploeg die gezamenlijk tot een goed eindresultaat komen. Verder ben ik gespecialiseerd als kabellasser van telefoonlijnen en dat is in uw bedrijf de primaire sector, zoals ik gelezen heb op uw website .

Ik ben bekwaam met de verschillende werkzaamheden die een kabellasser moet verrichten en ik kan ook meerdere machines bedienen die hiervoor nodig zijn. In de bijlage vindt u mijn curriculum vitae. Ik zou mijn sollicitatiebrief en mij curriculum vitae graag in een persoonlijk gesprek aan u zou willen toelichten.

Ik kijk alvast uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Peter van Ieperen

Bijlage: curriculum vitae

Lees ook eens open sollicitatiebrieven

Advertentietip