Een voorbeeld sollicitatiebrief cafetaria medewerker . Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief cafetaria medewerker te kunnen gaan schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief cafetaria medewerker

Rik van Hoven Tiendrachtplein 2 4367 GC Amersfoort

Café De Grote Dorst
Stempelstraat 82 4109 FH Amersfoort

Amersfoort, 19 april 2021

Betreft: sollicitatie cafetaria medewerker

Geachte heer, mevrouw,

Via deze weg wil ik graag solliciteren naar de functie van cafetaria medewerker bij De Grote Dorst. Ik kom al jaren bij jullie café en toen ik deze open vacature aan de deur zag hangen, wist ik dat ik direct moest reageren.

Allereerst zal ik mezelf kort voorstellen. Ik ben Rik van Hoven, 33 jaar oud en samen met mijn vriendin Lisette woon ik in het hart van Amersfoort.  Geboren in  Amersfoort geboren en ik ben ook niet van plan om hier nog weg te gaan. Ik ben altijd actief geweest in het uitgaanscircuit van Amersfoort, aan allebei de kanten van de bar. Toen ik jonger was kwam ik vaak stappen bij De Grote Dorst en ik heb altijd genoten van de gezellige sfeer die er hangt in jullie café. Ik ben ervan overtuigd dat ik daaraan kan bijdragen, dus ik zou graag onderdeel uitmaken van jullie team.

Ik breng natuurlijk ook wat kennis en ervaring mee als jullie mij kiezen voor deze functie. Na mijn middelbare school heb ik de MBO opleiding Horeca gevolgd en afgerond. Ondertussen werkte ik bij café Doornroosje, wat jullie wellicht zullen kennen. Na mijn studie ben ik 36 uur in de week bij Doornroosje aan de slag gegaan. Ik heb hier de afgelopen 13 jaar veel geleerd en met plezier gewerkt, maar ik ben inmiddels wel op zoek naar een nieuwe uitdaging in een omgeving waar ik mijn ervaring kan inzetten met een team van gezellige collega’s.

Ik weet zeker dat jullie mij dat kunnen bieden, en dat jullie aan mij eveneens een goede aanwinst hebben. Ik ben sociaal en werk graag met mensen. Bovendien presteer ik het best als er wat druk op de ketel wordt gezet en ik ben flexibel in de werktijden. Ik ben begaan met het centrum van Amersfoort en door mijn jarenlange ervaring ken ik het uitgaanspubliek goed. Ook dit neem ik mee als ik aan de slag kan bij De Grote Dorst.

Ik hoop dat ik snel mag langskomen zodat ik mijn enthousiasme met jullie kan delen in een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke Groet,

Rik van Hoven

Meer sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip