Sollicitatiebrief Metselaar

Een voorbeeld sollicitatiebrief metselaar. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede metselaar sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam
Adres
Postcode en WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS

Nieuwegein, 05 oktober 2018

Betreft: vacature metselaar

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Bakker)

Woensdag 28 september jl. las ik op de Jobs op internet de vacature voor de functie metselaar.Bij het lezen van de functieomschrijving werd ik erg enthousiast. In deze sollicitatiebrief wil ik u kort uitleggen waarom ik de juiste metselaar voor uw bedrijf bent. Ruim 5 jaar geleden heb ik mijn opleiding meester metselaar afgerond en ik werk nu bijna vier en een half jaar als metselaar bij de firma Janssen in Nieuwegein.

In mijn huidige functie houdt ik mij dagelijks bezig met het metselen van muren voor nieuwbouw woningen. Naast het metselen geeft ik leiding aan 3 leerling metselaars. Voor het opleiden van deze leerlingen heb ik mijn leerdiploma gehaald.

Naast mijn opleiding en mijn huidige werkervaring beschik ik over goede communicatie vaardigheden en kan ik me goed verplaatsen in de opdrachtgever van het project. Ik kan goed zelfstandig maar ook goed samenwerken. Door deze kwaliteiten ben ik in staat om een bouw zelfstandig te draaien. Door mijn aanstaande verhuizing ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Rotterdam.

Uw bouwbedrijf sprak mij meteen aan door de veelzijdigheid en haar professionaliteit. Daarnaast staat uw bouwbedrijf bekend om uitdagende manier van werken en de geklaarde projecten waar uw naam op staat. Met mijn huidige ervaring, kennis en instelling ben ik ervan overtuigd een goede aanvulling te zijn voor uw bouwbedrijf.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen.
In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven metselaar te downloaden

Advertentietip