Een voorbeeld sollicitatiebrief postsorteerder. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede postsorteerder sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief postsorteerder

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief postsorteerder

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de plaatselijke krant (naam krant) heb ik gezien dat u op zoek bent naar een ervaren postsorteerder, graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen. In het verleden heb ik ook al verschillende keren als postsorteerder gewerkt, maar door omstandigheden ben ik hiermee gestopt. Aangezien de omstandigheden het weer toelaten, zou ik graag mijn baan als postsorteerder weer op willen pakken.

Deze functie spreekt mij erg aan, gezien het flexibele karakter van deze functie. De functie is namelijk prima te combineren met mijn gezinsleven, waardoor ik bij kan verdienen maar er ook voor mij gezin kan zijn. Verder vind ik het fijn dat de baan parttime uitgeoefend kan worden en ik dus niet vast zit aan een fulltime contract. Ook het feit dat dit een baan is die in teamverband uitgeoefend dient te worden spreekt mij erg aan. Ik vind het fijn om met meerdere mensen samen te werken en uit ervaring is gebleken dat ik dit ook erg goed kan.

De reden waarom ik van mening ben voor uw bedrijf is omdat ik erg precies ben in mijn werk. Ik sorteer de post liever goed dan snel. Aangezien ik dus de tijd neem om de post te sorteren maak ik weinig fouten en dat komt de postbezorgers weer ten goeden. Verder ben ik altijd op zoek naar manieren om de post nog sneller te sorteren en kan ik me erg goed concentreren. Hierdoor raak ik bijna niet afgeleid en worden er dus bijna geen fouten gemaakt door mij. Verder zijn mijn communicatieve vaardigheden erg goed ontwikkeld, waardoor ik makkelijk met verschillende mensen kan communiceren.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief mij uitnodigt voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, zodat ik u nogmaals kan overtuigen van mijn motivatie en waarom u mij aan zou moeten nemen. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden ben ik zo vrij geweest om mijn curriculum vitae toe te voegen aan de bijlage met nog wat referenties.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Advertentietip