Een voorbeeld sollicitatiebrief schoonmaakmedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede schoonmaakmedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief schoonmaakmedewerk(st)er

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief brief schoonmaakmedewerker

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de krant (naam krant) van (datum) heb ik gezien dat u nog op zoek bent naar schoonmakers, graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen. De functie spreekt me namelijk erg aan gezien het feit dat er ook een opleiding wordt aangeboden, zodat de functie naar behoren kan worden uitgevoerd.

Op het moment heb ik nog weinig ervaring in de schoonmaak, maar ik zou graag wel mijn ervaring willen uitbreiden door middel van een vaste baan. Via een uitzendbureau heb ik sporadisch gewerkt als schoonmaker en dit is me erg goed bevallen. Hetgeen wat me met name goed is bevallen, is het feit dat je ook vaan buiten kantooruren kunt werken. Dit is voor mij een echte uitkomst, aangezien ik dit prima kan combineren met mijn gezin. Verder is de schoonmaak ideaal voor me, aangezien het ook mogelijk is om parttime te werken indien dat is gewenst.

Ik ben erg precies in mijn werk en ik vind het dan ook erg belangrijk dat ik het juiste resultaat achter laat. Indien het niet naar mijn zin is, ben ik vaak geneigd om het nog een keer te doen. Verder ben ik erg klantvriendelijk en zijn mijn communicatievaardigheden goed ontwikkeld. Het contact met klanten is dan ook geen enkel probleem voor mij. Verder ben ik erg leergierig en is het volgen van cursussen voor mij geen enkel probleem, ook niet als dit betekent dat ik nog het een en ander in mijn vrije tijd moet doen.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief besluit om mij uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan ik mijn motivatie nader toelichten en kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ook ben ik zo vrij geweest om mijn curriculum vitae toe te voegen met gegevens van referenties. Dit zodat u ook contact op kunt nemen met mijn voorgaande werkgevers om een idee te krijgen van mijn werkhouding op de werkvloer.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Advertentietip