Een voorbeeld sollicitatiebrief bootman. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bootsman sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief bootsman

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Al regelmatig heb ik bij uw bedrijf geïnformeerd naar de functie bootsman, maar tot op heden is deze nooit vrij gekomen. Wel is mij verteld dat het mogelijk is dat deze functie binnenkort vrij komt. Ik heb er dan ook voor gekozen om zo vrij te zijn een open sollicitatiebrief te schrijven in de hoop dat u aan mij denkt zodra de functie vrij komt. Ik hoop dat u mij dan uitnodigt voor een gesprek.

Ik heb jaren geleden mijn mbo-opleiding bootsman afgerond en heb door de jaren heen wat ervaring op gedaan bij verschillende bedrijven. De ervaring die ik hierbij op heb gedaan wil ik graag gaan gebruiken binnen uw bedrijf. Verder hoop ik mijn vaardigheden nog meer te ontwikkelen, waardoor ik het werk alleen maar beter uit zal gaan voeren.

Het plannen dat veel in deze functie voor komt spreekt mij erg aan en ik zie dit dan ook als een leuke uitdaging. Verder heb ik het altijd leuk gevonden om met mensen te werken van verschillende nationaliteiten en door middel van deze vacature krijg ik daar de kans toe. Ik spreek dan ook meerdere talen, waardoor ik gemakkelijker met mensen uit andere landen kan communiceren.
Verder ben ik erg gemotiveerd en kan ik ook niet wachten tot ik een kans krijg om mezelf te bewijzen. Ik hoop dat ik door middel van deze open sollicitatiebrief uw interesse heb gewekt en u me binnenkort uit nodigt voor een kennismakingsgesprek waarin we kunnen bespreken wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen.

In de bijlage heb ik mijn curriculum vitae met mijn contactgegevens en mijn werkverleden toegevoegd. Mocht u meer informatie over mij willen hebben, dan ben ik uiteraard bereid om al uw vragen te beantwoorden in een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip