Een voorbeeld sollicitatiebrief gitarist. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief gitarist te kunnen gaan schrijven. Gebruik deze voorbeeld sollicitatiebrief om snel een simpel uw brief te schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief gitarist

Saskia de Vries
Juliastraat 81
5491 AP Boekel

Coverband de Leest
Beatrixlaan 12
2345 KK Boxmeer

Boekel, 2 februari 2021

Betreft: sollicitatiebrief gitarist

Geachte heer, mevrouw,

Via een goede vriend van mij kreeg ik een link doorgestuurd met uw vacature. U bent op zoek naar een gitarist en laat ik nou net op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging! Ik speel al ruim dertien jaar gitaar, ik ben nu 30 jaar en speel dagelijks. Ik heb in diverse bandjes gespeeld, ik zing ook, we treden ook op en ik ben gewoonweg dol op muziek. Een keer de muziek horen en ik kan vaak direct meespelen, dat is ook de reden dat een vriend van mij me doorverwees naar uw vacature.

Muziek maken kun je leren, maar het is veel mooier als het al echt in je zit. Als kind was ik al altijd met muziek bezig, zingen, drummen, een eigen gitaar maken en noem het allemaal maar op. Omdat u op zoek bent naar een goede gitarist, laat ik u graag wat horen op mijn gitaar.

Wanneer schikt het u? Ik zal op de aangegeven datum aanwezig zijn met mijn gitaar, zodat u kunt horen wat ik u te bieden heb!

Met vriendelijke groet,

Saskia de Vries

Bijgevoegd CV

Meer sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip