Een voorbeeld sollicitatiebrief ontbijtkok. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede ontbijtkok sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

William de Vork
Koolmeeslaan 22
1956 DL Almere

Van de Valk Almere
t.a.v. meneer Schuurs
Visserlaan 459A
1958 KL Almere

Almere, 10 oktober 2019

Betreft: vacature ontbijtkok

Geachte meneer Schuurs

Tijdens mijn zoektocht naar een passende functie, die aansluit bij mijn werkervaring, kwam ik terecht op uw website. Blij verrast vernam ik dat u op zoek bent naar een ontbijtkok in uw viersterrenhotel in Almere. Ik wil mij graag aan u voorstellen.

Ik ben Jan de Haan, 38 jaar en woonachtig in Zeewolde. De afgelopen jaren heb ik als  instellingskok bij het ziekenhuis in Almere. Door bezuinigingen komt mijn functie te vervallen. Hierdoor ben ik genoodzaakt om te solliciteren naar een soortgelijke functie.
Door mijn werkervaring als instellingskok, ken ik het reilen en zeilen in de keuken. Het lijkt mij erg leuk om ontbijtkok bij uw hotel te worden. U wilt uw gasten met een luxe ontbijt de dag goed laten beginnen.

In de vacature stond dat u op zoek bent naar een zelfstandige en enthousiaste kok, die de keukenbrigade komt aanvullen. Met mijn aantoonbare werkervaring in een gelijkwaardige functie ben ik naar mijn mening de juiste persoon om uw keukenbrigade aan te vullen.U treft in mij een doorzetter, die zijn verantwoordelijkheid kent en neemt.  Op zaterdag en op zon- en feestdagen werken is geen probleem.
Tevens ben ik in het bezit van het gevraagde HACCP certificaat en alle andere benodigde papieren.

Mocht u meer informatie van nodig hebben dan kunt u deze vinden in mijn curriculum vitae.
Ik hoop dat u mij gaat uitnodigen voor een gesprek.

Met vriendelijke groet,

William de Vork

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip