Sollicitatiebrief webdesigner

Een sollicitatiebrief Webdesigner. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Webdesigner sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam
Adres
Postcode en WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Almere, 09 oktober 2013)

Betreft: vacature webdesigner

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Janssen)

Maandag 08 oktober jl. heb ik telefonisch contact met u gehad over de openstaande vacature van webdesigner. In ons prettig telefoongesprek heb ik mijn vergaande interesse al aan u laten blijken en u gaf aan dat er middels een sollicitatiebrief gesolliciteerd kon worden naar de functie van webdesigner. Via deze brief wil ik mij dan ook voorstellen als kandidaat voor de openstaande functie in uw organisatie.

Ik ben sinds juli 2013 in het bezit van mijn hbo diploma als grafisch ontwerper en bij het zien van de vacature had ik direct enorm veel belangstelling voor de functie van webdesigner. Tijdens mijn opleiding heb ik veel geleerd en dit wil ik nu in de praktijk toetsen. Ik heb mijn stage periode en mijn afstudeer onderzoek verricht bij een internationaal bedrijf en ik heb daar al veel werkervaring op kunnen doen. Aangezien ik net afgestudeerd ben als grafisch ontwerper bezit ik nog niet over veel werkervaring, maar in ons telefoongesprek heeft u aangegeven dat dit niet direct een probleem vormt in uw organisatie.

Ik ben leergierig en altijd enthousiast ingesteld. Ik kan heel goed zelfstandig werken en ik kan mij ook makkelijk aanpassen als er een project in teamverband gedaan moet worden. Ik ben over mezelf altijd erg kritisch en daarbij wil ik altijd het beste in mij naar boven halen en aan de rest laten zien. Verder ben ik creatief ingesteld en ik draag altijd zorg voor een origineel stuk werk. Het ontwerpen van websites is mijn passie en ik kan mij creativiteit hierin kwijt.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bureau.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven webdesigner te downloaden

Advertentietip