Een voorbeeld sollicitatiebrief toezichthouder zwembad . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede toezichthouder zwembad sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Jan van Zijl
Breede rode straat 12
4586JK Apeldoorn

Zwembad de Plons
t.a.v.mevrouw Ardagh
Waterstraat 23
2346GH Apeldoorn

Apeldoorn, 2 april 2020

Betreft: vacature toezichthouder zwembad

Geachte mevrouw Ardagh,

Op de website uitzendbureau-vacatures.nl kwam ik de vacature van toezichthouder zwembad tegen. Met veel belangstelling heb ik de advertentie doorgelezen en dit heeft mij doen besluiten om direct mijn motivatie op papier te zetten. Middels deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen als de geschikte kandidaat voor toezichthouder zwembad bij Accres te Apeldoorn.

Van kinds af aan kom ik al bij Accres. Ik heb mijn zwemdiploma’s ook allemaal behaald bij jullie zwemvereniging. Ik ben in het bezit van A/B/C zwemdiploma en daarnaast heb ik een certificaat voor reddingszwemmen. Doordat ik al van kinds af aan in het zwembad van u kom, ken ik de sfeer en de gang van zaken. U geeft in de vacature aan dat u op zoekt bent naar iemand die voor bepaalde tijd de functie van toezichthouder zwembad wil vervullen en dan voornamelijk in het weekend en in de vakantieperiode. Ik ben volledig en flexibel beschikbaar op de aangegeven periodes.
De functie spreekt mij buiten gewoon aan omdat de functie eisen exact op mij persoonlijk aansluiten.

Ik volg een sportopleiding en ben in het bezit van EHBO certificaat. Daarnaast treft u in mij een persoon die een enorm groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft, accuraat handelt, daadkrachtig is, goede communicatieve en sociale vaardigheden en representatief is en klantvriendelijk. Ik zou ontzettend graag bij u aan de slag gaan voor bepaalde tijd als zwembadmedewerker.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de openstaande vacature van toezichthouder zwembad verder willen toelichten. Ik zie uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jan van Zijl

Bijlage: curriculum vitae

Nog meer voorbeelden vindt u hier

Advertentietip