Sollicitatiebrief pizzakoerier

Een voorbeeld sollicitatiebrief pizzakoerier . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede pizzakoerier sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Zwolle, 14 maart 2015)

Betreft: vacature pizzakoerier

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Sijbom)

Op de website van uw pizzeria kwam ik de vacature voor pizzabezorger tegen. Middels deze brief wil ik solliciteren op de functie van pizzabezorger bij uw pizzeria.
Onlangs heb ik telefonisch contact gehad met u en heb ik bij u kenbaar gemaakt dat ik geïnteresseerd ben in de functie. Via deze brief wil ik mijn vergaande belangstelling voor deze functie nog een kenbaar maken.

Sinds kort ben ik in het bezit van mijn scooter rijbewijs en omdat het rijden op een scooter mijn grootste hobby is lijkt mij de functie van pizzabezorger enorm leuk.
Door de weeks zit ik op school en volg ik een opleiding op het middelbaar onderwijs. Omdat scooter rijden een dure hobby is wil ik graag een zakcentje bijverdienden. De functie van pizzabezorger lijkt mij buitengewoon uitdagend en naast dat ik graag scooter rij is mijn lievelingseten een pizza.

Wat is er nu leuker om op mijn jonge leeftijd je hobby met het werk te kunnen combineren. Als u mij aan neemt als pizzabezorger zal ik mij voor de volle honderd procent inzetten. Ik ben flexibel inzetbaar en de tijden die u aangeeft in de advertentie sluiten precies aan bij mijn schooltijden. Ik kan niet wachten op het moment dat ik voor u pizza’s mag gaan bezorgen.

Ik zie graag een reactie van u tegemoet. In de bijlage treft u mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om 2 sollicitatiebrieven pizzabezorger te downloaden

Klik hier voor de actuele vacatures pizzabezorger

Advertentietip