Sollicitatiebrief binnenhuisarchitect

Een voorbeeld sollicitatiebrief binnenhuisarchitect. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief binnenhuisarchitect te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Hoorn, 01 februari 2019)

Betreft: vacature binnenhuisarchitect

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Wilderink)

Graag zou ik willen solliciteren naar de functie van binnenhuisarchitect bij Perfect Living Haarlem. Uw vacature kwam voorbij tijdens mijn zoektocht naar een passende baan. Deze sprak mij direct zo aan dat ik direct ben begonnen met mijn sollicitatiebrief.

Mijn naam is Pieter de Boer. Ik ben 25 jaar en woon nog bij mijn ouders in Amsterdam. De afgelopen drie jaren ben ik werkzaam geweest als binnenhuis stylist bij Verland Wonen in Haarlem. Helaas is deze onderneming onlangs failliet verklaard, waardoor ik nu noodgedwongen moet uitkijken naar een nieuwe baan. Het liefst zou ik een soortgelijke functie gaan bekleden, en deze functie biedt u nu aan. Deze kans kan ik dan ook niet zomaar voorbij laten gaan.

Drie jaar geleden ben ik afgestudeerd op de opleiding HBO Vormgeving, Design en Architectuur. Tijdens deze opleiding, welke vier jaar in beslag heeft genomen, heb ik stage mogen lopen bij drie verschillende ondernemingen. Per onderneming mocht ik zes maanden lang kennis maken met de unieke werkwijze. Tijdens deze stages is mijn enthousiasme voor de binnenhuisarchitectuur enkel groter geworden. Ik kan dan ook niet wachten om deze functie te gaan invullen.

Een voormalig klasgenoot van mij, Rover van der Toorn, heeft zijn stage binnen uw onderneming gelopen. Van hem heb ik niet anders dan goede verhalen gehoord. Dit heeft mijn enthousiasme over uw vacature enkel nog vergroot.

Ik ben pas drie jaar afgestudeerd in de binnenhuisarchitectuur en heb dan ook een frisse kijk op de huidige trends.
Ik breng veel gevoel in mijn werk en hou mij vast aan een stabiele basis. Daarnaast ga ik voortdurend uit van de wensen en behoeften van klanten om een volle tevredenheid te realiseren.

Ik zou heel graag van u de kans krijgen om mij verder te presenteren als kandidaat voor de vacature die u open heeft staan.
Ik hoop dat ook een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek te ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Pieter de Boer

Uw CV

Klik hier om twee sollicitatiebrieven binnenhuisarchitect te downloaden

Advertentietip