Een voorbeeld sollicitatiebrief vertegenwoordiger. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede vertegenwoordiger sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Sneek, 04 maart 2013)

Betreft: vacature vertegenwoordiger

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Joure)

Afgelopen vrijdag 01 maart jl. las ik in de weekendkrant van Sneek met veel interesse de vacature van vertegenwoordiger bij uw bedrijf. Ik wil via deze weg mij voorstellen als mogelijke kandidaat voor de openstaande functie van vertegenwoordiger

De vacature van vertegenwoordiger bij uw bedrijf spreekt mij in het bijzonder aan i.v.m. de werkzaamheden en de gevraagde kennis en vaardigheden. Verder spreekt mij de vacature aan omdat ik enorm gedreven ben en altijd een goed resultaat wil behalen. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en ben heel commercieel ingesteld. U kunt van mij verwachten dat ik flexibel, positief ingesteld en zelfstandig ben. Als vertegenwoordiger vind ik verantwoordelijkheidsgevoel erg belangrijk, want je geeft een eerste indruk van het bedrijf.

Uw bedrijf spreekt mij bijzonder aan, omdat het een jong en dynamische bedrijf betreft is die een goede visie heeft en door wil groeien. Graag wil ik mijn kennis en vaardigheden koppelen aan uw bedrijf en ze volledig benutten in de werkzaamheden als vertegenwoordiger. Ik ben ervan overtuigd dat mijn kennis en vaardigheden als vertegenwoordiger een positieve bijdrage kunnen gaan leveren aan uw bedrijf.

U zal in mij een persoon treffen die leergierig is en ik sta open voor nieuwe uitdagingen. Ik zou mezelf het liefst omschrijven in de volgende kernwoorden: resultaatgericht, communicatief zeer vaardig en positief ingesteld is.
Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met veel belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip