Een voorbeeld sollicitatiebrief klusjesman. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een sollicitatiebrief klusjesman te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sander Felthuijs Dagmarstraat 21 3456 PP Lelystad

Klusbedrijf Bouwlust Lelystad
Bestevaertstraat 38 3457 TR Lelystad

Lelystad, 18 januari 2021

Betreft: sollicitatie klusjesman

Geachte meneer de Groot,

Hierbij wil ik u laten weten dat in interesse hebt naar de functie van klusjesman bij Klusbedrijf Bouwlust Lelystad. Mijn voormalig werkgever heeft uw vacature, welke hij in het vakblad Klusdag tegenkwam, aan mij doorgestuurd. Direct besloot ik een sollicitatiebrief te schrijven.

Ik stel mij graag eerst kort aan u voor. Mijn naam is Jan der Laan. Ik ben 39 jaar oud en woon in Lelystad. Vorige maand zijn wij verhuisd naar Lelystad, vanuit Den Haag, omdat mijn vrouw wat droombaan in deze regio kon krijgen. Dit betekende voor mij wel dat ik mijn baan als klusjesman bij Beverland Den Haag op moest zeggen. Mijn laatste werkgever helpt mij graag om een nieuwe baan in mijn nieuwe regio te vinden en zo kreeg ik uw vacature uiteindelijk onder ogen.

Na de middelbare school ben ik naar het MBO gegaan, waar ik de opleiding Allround Vakkracht Onderhoud heb gevolgd. Na mijn opleiding heb ik 5 jaar bij een timmermansbedrijf in Scheveningen gewerkt. Helaas vond ik onvoldoende uitdaging in dit werk en ben ik overgestapt naar de functie van klusjesman bij mijn laatste werkgever, Luytman Klusbedrijf Den Haag.
Deze werkgever heeft mij de nodige praktijkcursussen aangeboden, welke ik met veel plezier heb gevolgd om mijn vaardigheden uit te breiden.

Helaas is de reisafstand tussen Lelystad en Den Haag te groot, waardoor na veel mooie jaren afscheid heb moeten nemen van Luytman Klusbedrijf. Nu ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging in een nieuwe regio en wil ik mij opnieuw inzetten als allround klusjesman.

Uw vacature spreekt mij erg aan, omdat de functie veel overeenkomsten met mijn laatst beklede functie laat zien. Dit werk heb ik altijd met veel plezier uitgevoerd.

Ik hoop dat ik uw interesse gewekt heb en dat ik doormiddel van een persoonlijk gesprek mijn motivatie mag toelichten.

Met vriendelijke groet,

Sander Felthuijs
Bijgevoegd CV

Ben u op zoek naar meer bouw sollicitatiebrieven? klik dan hier voor meer sollicitatiebrieven

Advertentietip