Een voorbeeld sollicitatiebrief automonteur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam
Adres
Postcode en WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS

Eindhoven, 04 oktober 2018

Betreft: vacature automonteur

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Keller)

Naar aanleiding van uw advertentie in het NRC handelsblad van 02 oktober jl. solliciteer ik hierbij naar de functie van automonteur binnen uw garage. Bij het lezen van de advertentie voelde ik mij meteen enthousiast over de vrijgekomen functie. Middels deze sollicitatiebrief wil ik u er van overtuigen dat ik zeer gemotiveerd ben om uw team van automonteurs te komen versterken.

Als automonteur heb ik bij verschillende erkende autogarages mogen werken en heb ik veel ervaring opgedaan met de verschillende automerken. In al die jaren heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd als automonteur in automerken van Duitse afkomst. Mijn specialisatie als automonteur is het repareren van de auto’s op elektronisch vlak en schade herstel. Bij mijn huidige werkgever kan ik niet verder door groeien zoals ik mijn ambities heb en aangezien u daar wel nadrukkelijk op in gaat in de vacature zie ik bij u verdere uitdagingen.

Als automonteur vind ik het belangrijk dat er een goede sfeer en werkinstelling is binnen het team. Ik ben zelf collegiaal ingesteld en kan goed in een team werken maar zelfstandig kan ik mij ook prima redden. Verder ben ik een harder werker die weet van aanpakken, ben altijd zeer gemotiveerd en ik leer snel. Ik beschik over veel werkervaring en heb al meerdere keren een leidinggevende functie betreden in de werkplaats. U zocht een gemotiveerd iemand die over leidinggevende kwaliteiten beschikt en deze verder wil ontwikkelen, ik denk dat ik zeer geschikt ben voor deze functie.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s, cursussen en andere werkervaringen verwijs ik u graag naar mijn bijgevoegde curriculum vitae. Graag zou ik u in een gesprek gemotiveerd mijn sollicitatie toelichting.
Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip