Een voorbeeld sollicitatiebrief floormanager . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede floormanager sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief floormanager

Floris de Akker
Beatrixstraat 15
4598KL Zeist
Tel 06-56598577

Hotel de Wolf
T.a.v. Mevrouw de Klerk
Willem de 2e straat 45
Zandvoort

Zeist, 19 Maart 2020

Betreft: sollicitatiebrief floormanager

Geachte Mevrouw de Klerk,

Ik heb vernomen dat u op zoek bent naar een floormanager. Toevallig ben ik op zoek naar een functie voor floormanager en ben ik dus van mening dat wij beiden iets voor mekaar kunnen betekenen. Ik hoop dan ook dat ik u kan motiveren om mij uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.

Ik heb al eerder ervaring opgedaan als floormanager en ik hoop dan ook deze ervaring nog verder uit te kunnen breiden via uw bedrijf.
De functie floormanager is echt iets voor mij vanwege het feit dat ik het erg leuk vind om leiding te geven. Ik vind het leuk om mensen te sturen en het gewenste resultaat te behalen. Ik zie het als een uitdaging om mensen zoveel mogelijk te stimuleren en het beste uit ze te halen, waardoor we het gewenste resultaat zo snel mogelijk behalen. Ik vind het leuk om meer uit mensen te halen dan ze zelf dachten te kunnen.

Ik ben van mening dat ik beschik over de eigenschappen die het mogelijk maken om het beste uit mensen te halen. Ik ben namelijk sociaalvaardig, heb veel geduld en kan me goed in mensen inleven. Maar tegelijkertijd ben ik ook vrij commercieel gericht en vind ik het belangrijk om ook de gevraagde resultaten te behalen. Indien het nodig is, kan ik ook vrij hard zijn door mensen te wijzen op hun tekortkomingen. Vaak probeer ik mensen wel te helpen bij het verbeteren van hun tekortkomingen, zodat ze in de toekomst wel beter kunnen presteren.

Maar niet alleen de functie spreekt me aan, ook uw bedrijf. Ik heb namelijk erg positieve ervaringen met uw bedrijf, zowel op de werkvloer alsook als klant. Ik hoop dat ik ervoor kan zorgen dat nog meer mensen goede ervaringen krijgen met uw bedrijf.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, waarin we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik ben namelijk heel erg gemotiveerd om deze functie te bekleden.

Met vriendelijke groet,

Floris de Akker

Op zoek naar commerciële sollicitatiebrieven? klik hier

Advertentietip