Een voorbeeld sollicitatiebrief Logopedist. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Logopedist sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Utrecht, 10 juli 2019)

Betreft: vacature logopedist

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw De Vis)

Op een internetvacature bank las ik met veel belangstelling uw advertentie voor de openstaande vacature van logopedist. Na ons prettig verlopen telefoongesprek van 08 juli jl. wil ik u middels dit schrijven mijn interesse tonen voor deze functie van logopedist., zoals u dat aan mij heeft doorgegeven in ons telefoongesprek. Via deze weg wil ik mij dan ook gemotiveerd voorstellen als kandidaat.

De functie van logopedist in uw praktijk spreekt mij enorm aan en sluit goed aan bij mijn huidige werkervaring. Uw praktijk staat goed aangeschreven en ik ga er van uit dat ik in uw praktijk mij nog verder kan specialiseren als logopedist. In het telefoongesprek heb ik u al aangegeven dat ik momenteel werkzaam ben voor een andere praktijk maar dat ik graag verder wil kijken om mij persoonlijk te ontwikkelen. Ik ben leergierig ingesteld en dat is dan ook een reden om op de openstaande vacature te solliciteren.

Ik ben ook ingeschreven in het kwaliteitsregister voor de paramedici en heb affiniteit met kinderen. Daarnaast kan ik prima zelfstandig werken, maar ik vindt het belangrijk om wekelijks met mijn mede collega’s te overleggen. Ik beschik ook over goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als schrift. Verder ben ik vriendelijk ingesteld en ik zorg er altijd voor dat de mensen zich op hun gemak voelen wanneer ze bij mij langs komen.

Voor meer persoonlijke informatie over mijn persoon verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae, die ik heb bijgevoegd als bijlage. Vanzelfsprekend ben ik ten alle tijden beschikbaar om mijn sollicitatie in een persoonlijk gesprek nog een keer toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip