Een voorbeeld Sollicitatiebrief bandenmonteur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede bandenmonteur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Zwolle, 5 januari 2019)

Betreft: vacature bandenmonteur

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Borgmeijer)

Tijdens het surfen op het internet kwam ik met enorm veel belangstelling uw advertentie tegen voor de functie van bandenmonteur. Middels deze sollicitatiebrief wil ik mij graag aan u voorstellen. Ik ben van mening dat ik voldoe aan de gestelde functie-eisen voor de openstaande functie en dat ik een goede aanvulling zou zijn voor uw team automonteurs.

Direct na de middelbare schoon ben ik aan de slag gegaan als automonteur bij autocentrum Zwolle. Zoals u waarschijnlijk weet heeft autocentrum Zwolle de deuren moeten sluiten vanwege een faillissement, hierdoor sta ik nu enige tijd op straat. Mijn handen jeuken om weer aan de slag te gaan als automonteur, maar ik zou het ook niet erg vinden om aan de slag te gaan als bandenmonteur. Thuis zitten en niks doen is niets voor mij en daarom wil ik het liefst zo snel mogelijk weer dagelijks aan het werk.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik zonder enige hulp of interne opleiding aan de slag als bandenmonteur en daarnaast kan ik ook nog andere werkzaamheden in de werkplaats uitvoeren. Ik ben bekend met alle gereedschappen die gebruikt worden en ik heb kennis van alle merken en modellen auto’s. Ik ben een welkome aanvulling voor uw team en ik weet zeker dat u geen spijt zult krijgen wanneer u mij de openstaande functie van bandenmonteur laat invullen.

Voor meer informatie over mijn ervaring en werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Ik hoop dat ik uw interesse heb gewekt. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip