Een voorbeeld sollicitatiebrief monteur tuinmachines. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede monteur tuinmachines  sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Haren, 14 februari 2018)

Betreft: vacature monteur tuinmachines

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Reekers)

Met veel belangstelling las ik uw advertentie voor monteur tuinmachines in het Algemeen Dagblad van vrijdag 13 februari jl. Ik besloot meteen om pen en papier te pakken om u mijn vergaande interesse kenbaar te maken. Via deze sollicitatiebrief wil ik mijn interesse en motivatie aan u kenbaar maken en mij graag voorstellen als de geschikte kandidaat voor de openstaande functie.

Op het moment van schrijven ben ik nog werkzaam bij Lozeman Tuinmachines. Heden ben ik bij dit gerenommeerde bedrijf meer als 10 jaar werkzaam. Wegens een aanstaande verhuizing naar het westen van het land ben ik genoodzaakt om een nieuwe uitdaging te vinden. Blij verrast was ik dan ook met uw advertentie in het Algemeen Dagblad, want bij Lozeman Tuinmachines vervul ik exact dezelfde functie.
Ik heb ruimschoots werkervaring als monteur tuinmachines en ik heb vrijwel technische kennis van alle merken tuinmachines. Daarom heb ik ook direct besloten om te solliciteren op de functie bij uw tuinmachine bedrijf in Maasdijk. Ik zou enorm graag bij u aan de slag gaan als monteur tuinmachines.

Bij het Friesland College heb ik mijn diploma Monteur Mobiele Werktuigen succesvol behaald in het jaar 2002. In de tussentijd heb ik nog verschillende cursussen gevolgd om de moderne techniek van de mobiele werktuigen onder de knie te krijgen. Ik ben fulltime beschikbaar en ben ten alle tijden flexibel inzetbaar.

Voor verdere persoonlijke gegevens, opleidingen, diploma’s en werkervaringen verwijs ik u door naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bedrijf voor sprinklermonteur.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip