Sollicitatiebrief sloper

Een voorbeeld Sollicitatiebrief sloper. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sloper sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentietips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Maastricht, 11 februari 2018)

Betreft: vacature sloper

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Ter Steegers)

Via een goede kennis van mij heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een medewerker voor uw bedrijf. Ik heb uitvoerig met mijn kennis gesproken over de functie bij u in het bedrijf en ik moet u zeggen dat ik razend enthousiast ben. Ik heb maandag jongstleden telefonisch contact met u gehad en u gaf aan dat u graag mijn curriculum vitae tegemoet wilde zien. De functie van sloper is mij op het lijf geschreven en middels deze sollicitatiebrief wil ik mij graag voorstellen aan u.

De functie van sloper bij uw bedrijf spreekt mij enorm aan. Ik heb de laatste jaren voor mij zelf gewekt als sloper. Aangezien ik liever weer voor een baas wil werken, zie ik dit als de uitgelezen mogelijkheid. De jaren dat ik als zelfstandige heb gewerkt, heb ik enorm veel werkervaring opgedaan en dat is voor u een pre. Ik kan uitstekend zelfstandig werken maar in een team van slopers zal ik ook niet misstaan.

Buitenstaanders denken ten alle tijden dat slopers niet nauwkeurig werken maar ik kan u verzekeren dat ik juist extreem nauwkeurig werk en ook kwaliteit lever. Ik ben nooit te oud om te leren en ik vindt het enorm leerzaam om cursussen te volgen waarbij nieuwe sloopwerkzaamheden aan de orde komen. Ik denk dat mijn jarenlange werkervaring als sloper van meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf.

Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie verder kan toelichten. Verdere informatie en werkervaringen van mij vind u in de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.
Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om 2 sollicitatiebrieven sloper te downloaden

Advertentietip