Een voorbeeld Sollicitatiebrief sloper. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sloper sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Hans ter Braak
Middelweg 12
1255AP Vechtstreek

Slopersbedrijf de Knuppel
t.a.v. meneer Ter Steegers
Zwaluwstraat 67
4588 KL Lepelaar

Vechtstreek, 11 februari 2020

Betreft: vacature sloper

Geachte meneer Ter Steegers

Via een goede kennis van mij heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een medewerker voor uw bedrijf. Ik heb uitvoerig met mijn kennis gesproken over de functie bij u in het bedrijf en ik moet u zeggen dat ik razend enthousiast ben. Ik heb maandag jongstleden telefonisch contact met u gehad en u gaf aan dat u graag mijn curriculum vitae tegemoet wilde zien. De functie van sloper is mij op het lijf geschreven en middels deze sollicitatiebrief wil ik mij graag voorstellen aan u.

De functie van sloper bij uw bedrijf spreekt mij enorm aan. De afgelopen 10 jaar heb ik voor mij zelf gewerkt als sloper. Aangezien ik liever weer voor een bedrijf wil werken, zie ik dit als de uitgelezen mogelijkheid. De jaren dat ik als zelfstandige heb gewerkt, heb ik enorm veel werkervaring opgedaan en dat is voor u een pre. Ik kan uitstekend zelfstandig werken maar in een team van slopers zal ik ook niet misstaan.

Buitenstaanders denken ten alle tijden dat slopers niet nauwkeurig werken maar ik kan u verzekeren dat ik juist extreem nauwkeurig werk en ook kwaliteit lever. Ik ben nooit te oud om te leren en ik vindt het enorm leerzaam om cursussen te volgen waarbij nieuwe sloopwerkzaamheden aan de orde komen. Ik denk dat mijn jarenlange werkervaring als sloper van meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf.

Mocht u interesse hebben dan kom ik graag bij u op gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie verder kan toelichten. Meer informatie over mijn werkervaringen vind u in de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.
Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Hans ter Braak

Bijlage: curriculum vitae

Nog meer sollicitatiebrief voorbeelden

Advertentietip