Een voorbeeld sollicitatiebrief elektricien. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede elektricien sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Lammert Dijkstra
Vechtstraatweg 55
2290JU Utrecht

Electrabedrijf GEPA
t.a.v. mevrouw Boxmeer
Willen van Oranjestraat 12
1596 KL Vianen

Utrecht, 22 januari 2018

Betreft: vacature elektricien

Geachte mevrouw Boxmeer,

Naar aanleiding van het lezen van uw advertentie in de Zakengids van 20 januari jl. wil ik mijn interesse in de openstaande vacature aan u kenbaar maken via deze sollicitatiebrief.

Tot op heden ben ik werkzaam als elektricien voor het bedrijf Gijs van de Pol uit Montfoort. Ik verhelp voornamelijk storingen bij bedrijven, die problemen ondervinden met de afgenomen electrakasten die door ons geleverd zijn. Mijn werkzaamheden bestaan uit het controleren van een goede aansluiting, het vervangen van defecte producten en het aanleggen van nieuwe producten bij de klanten.

Ik vind het belangrijk dat de storingen zo goed en zo snel mogelijk worden verholpen, zodat de bedrijven weer snel gebruik kunnen maken van hun afgenomen product. U vraagt in de openstaande functie naar een ervaren elektricien die klantvriendelijk is ingesteld en weet van doorwerken. Ik beschik over deze eigenschappen en ik ben daarnaast ook gemotiveerd en leergierig aangelegd. Verder ben ik flexibel ingesteld en vind ik het geen probleem om oproepdiensten in de avonduren en in de weekenden te draaien, dit hoort nu eenmaal bij het vak van een elektricien.

In mijn werk ben ik heel strikt en nauwkeurig en dat vind ik ook noodzakelijk wanneer je een storing wil verhelpen en voorkomen bij klanten. Ik heb altijd als elektricien veel zelfstandig gewerkt en dit gaat mij goed af, maar ik vindt het wel belangrijk goed contact te hebben met andere medewerkers om ervaringen uit te wisselen.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie voor de vacature van elektricien verder willen toelichten. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Lammert Dijkstra

Bijlage: curriculum vitae

Kledingadvies? kijk hier

Advertentietip