Sollicitatiebrief dagbladbezorger

Een voorbeeld Sollicitatiebrief dagbladbezorger. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede dagbladbezorger sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Ingen, 15 september 2018)

Betreft: vacature dagbladbezorger

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Postuma)

In het Rijnstreek van 10 september jl. kwam ik uw vacature tegen voor de functie van dagbladbezorger. Tijdens het doorlezen van de vacature werd ik direct razend enthousiast. Middels deze sollicitatiebrief wil ik u graag uitleggen waarom ik de juiste persoon ben voor de vacature dagbladbezorger.

De openstaande functie van dagbladbezorger bij uw organisatie spreekt mij aan, omdat uw bedrijf bij iedereen bekend is en dat deze functie goed te combineren valt met mijn school.
In het verleden heb ik al als dagbladbezorger in Wijk bij Duurstede gewerkt wat ik ontzettend leuk vond. Echter wegens familie omstandigheden heb ik na 5 jaar mijn baan moeten opzeggen.

Ik heb ontzettend veel zin in om mijn oude baan weer op te pakken. Ik ben flexibel in de werktijden en ik ben heel strikt en nauwkeurig en dat vindt ik als dagbladbezorger noodzakelijk om te zorgen dat de brieven op de juiste manier bij de mensen thuis worden bezorgt.

Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie kan toelichten. Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven dagbladbezorger te downloaden

Advertentietip