Een voorbeeld Sollicitatiebrief dagbladbezorger. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede dagbladbezorger sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Koos van der Hoek
Klomp pad 12
2213 AD COTHEN

Bezorgcentrale de halve maan
TAV mevrouw Karelen
Watermolenweg 7
3061GH DOORN

Cothen, 15 september 2019

Betreft: vacature dagbladbezorger

Geachte mevrouw Karelen,

In het Rijnstreek van 10 september jl. las ik dat u op zoek bent naar een dagbladbezorger. Na het lezen ben ik gelijk begonnen om een sollicitatiebrief te schrijven omdat ik graag dagbladen wil gaan bezorgen. Doormiddel deze sollicitatiebrief wil ik u graag uitleggen waarom ik de juiste persoon bent.

De openstaande functie van dagbladbezorger bij uw organisatie spreekt mij aan, omdat uw bedrijf bij iedereen bekend is en dat deze functie goed te combineren valt met mijn school.
In het verleden heb ik al als dagbladbezorger in Wijk bij Duurstede gewerkt wat ik ontzettend leuk vond. Echter wegens familie omstandigheden heb ik na 5 jaar mijn baan moeten opzeggen.

Ik heb ontzettend veel zin in om mijn oude baan weer op te pakken. Ik ben flexibel in de werktijden en ik ben heel strikt en nauwkeurig en dat vindt ik als dagbladbezorger noodzakelijk om te zorgen dat de brieven op de juiste manier bij de mensen thuis worden bezorgt.

Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie kan toelichten. Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Koos van der Hoek

Bijlage: CV

Op zoek naar een andere sollicitatiebrief dan dagbladbezorger? Klik hier

Advertentietip