Een voorbeeld sollicitatiebrief weekendhulp Horeca Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede  weekendhulp Horeca sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Rotterdam, 07 september 2020)

Betreft: vacature weekendhulp horeca

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Nijssink)

Afgelopen zaterdag 6 september jl. liep ik door de winkelstraat in Rotterdam en bij het passeren van uw eetgelegenheid viel mijn oog op een aangeplakt briefje bij de ingang. Op het briefje stond vermeld dat u op zoek bent naar een weekendhulp in uw horeca gelegenheid. Middels deze sollicitatiebrief wil ik mij graag aan u voorstellen en mijn motivatie aan u duidelijk maken.

Ik ben eerste jaars student aan de Hogeschool van Rotterdam en om mijn studie te bekostigen en om mijn vrije uurtjes in te vullen ben ik op zoek naar een bijpassende bijbaan. De functie van weekendhulp in de horeca sluit perfect bij mijn studie aan en daarom solliciteer ik op de functie van weekendhulp horeca. 1 september jl. ben ik begonnen met mijn studie commerciële economie en ik heb aardig wat vrije uren en deze wil ik nuttig besteden buiten mijn studie uren om. Ik ben nog niet heel bekend in Rotterdam en mede door een bijbaan hoop ik naast nieuwe mensen te leren kennen ook de stad Rotterdam beter te leren kennen.

Ik heb al enige ervaring met de horeca want ik heb bij mijn sportvereniging altijd bardienst gedraaid en daarnaast werkte ik op zondagavond in een discotheek achter de bar. Door mijn ervaring kan ik mij makkelijk aanpassen en zou ik binnen de kortste keren een volwaardig personeelslid zijn. Ik ben buitengewoon klantvriendelijk en ik pak werkzaamheden snel op. Het lijkt mij ontzettend leuk om bij u in de horeca gelegenheid aan de slag te kunnen gaan. Zo benut ik mijn vrije uren op een goede manier en leer ik Rotterdam ook enigszins kennen.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek zal ik graag nog een keer toelichting willen  geven op mijn sollicitatie.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip