Een voorbeeld sollicitatiebrief vuilnisman. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een sollicitatiebrief vuilnisman te kunnen schrijven.

Advertentietip

Davey Schouthof Jan van der Velderlaan 2 9876 BB Nijmegen

Lanshof Gemeentewerken Nijmegen
Klooshof 23 9877 KW Nijmegen

Nijmegen, 18 januari 2021

Betreft: sollicitatie vuilnisman

Geachte heer, mevrouw,

Graag zou ik willen solliciteren naar de functie van vuilnisman bij Lanshof Gemeentewerken Nijmegen. Uw vacature werd gisteravond in mijn brievenbus gedeponeerd. Ik weet nog niet door wie, maar ik ben de persoon dankbaar. Hierop heb ik besloten om u een sollicitatiebrief te schrijven.

Ik stel mij graag kort aan u voor. Mijn naam is Davey Schouthof, 23 jaar oud en woonachtig in een studio in het centrum van Nijmegen. Momenteel werk ik bij Kamphuys Schoonmaakservices als allround schoonmaakmedewerker. Hier ben ik al een kleine 5 jaar fulltime actief. Echter, nu vind ik het tijd om echt iets met mijn opleiding te gaan doen en over te stappen naar een baan die beter bij mij past. De functie van vuilnisman is mij op het lijf geschreven.

Na de middelbare school ben ik een MBO opleiding gaan volgen. Deze opleiding, MBO Allround Medewerker Afvalbeheer, heb ik met uitsluitend goede cijfers afgerond. Als kind reed ik vaak met mijn oom mee op de vuilniswagen en eigenlijk had ik toen al besloten dat ik vuilnisman wilde worden. Helaas komen er niet vaak vacatures vrij op dit vlak, waardoor ik na mijn studie bij een schoonmaakbedrijf terecht ben gekomen. Hierbij had ik altijd de intentie om op de functie van vuilnisman et solliciteren zodra de mogelijkheid zich aan zou dienen. Deze kans ligt nu voor mij open, bij uw bedrijf.

Uw vacature spreekt mij direct aan, omdat de functie die u omschrijft perfect past bij wat ik voor ogen heb. Ik wil me graag inzetten voor de gemeenschap en ik vind het belangrijk om mezelf nuttig te maken. Deze belangrijke zaken komen samen binnen de functie die u open heeft staan.

Ik hoop dat u mij de kans wilt geven om mijn sollicitatie verder toe te lichten tijdens een persoonlijk gesprek op uw locatie. Ik kijk ernaar uit.

Met vriendelijke groet,

Davey Schouthof
Bijlage CV

Op zoek naar meer sollicitatiebrieven? Klik hier voor meer sollicitatiebrieven.

Advertentietip