Een voorbeeld sollicitatiebrief Conciërge. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Conciërge sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Middelburg, 09 juli 2019)

Betreft: vacature conciërge

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer De Jonge)

Op uw website zag ik dat u een vacature had staan voor de functie van conciërge. Omdat ik heel geïnteresseerd ben in deze functie binnen uw organisatie wil ik middels deze brief mij aan u voorstellen als kandidaat.

Tot op heden ben ik werkzaam als conciërge bij een middelbare school. Ik heb hier veel geleerd en weet hoe zwaar de functie van een conciërge is. Mijn huidige taken zijn voornamelijk de orde houden in de kantine tijdens de school pauze en het onderhouden van verschillende machines. Bij het lezen van uw advertentie werd ik enthousiast omdat het taken pakket veel uitgebreider is en uw organisatie mij aanspreekt. In uw advertentie geeft u aan dat u iemand zoekt met doorzettingsvermogen en met enige werkervaring. Ik heb nu tien jaar werkervaring als conciërge en ik ben een persoon die van aanpakken houdt.

Daarnaast ben ik vriendelijk ingesteld en kan ik veelal met iedereen opschieten. Ik kan heel goed zelfstandig uit de voeten in deze functie, al zal ik ook niet misstaan in een team met meerdere conciërges. Als conciërge zijnde vindt ik dat je enorm flexibel moet zijn in je werktijden en ik ben dan ook flexibel inzetbaar.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip