Sollicitatiebrief gehandicapten verzorgende

Een voorbeeld sollicitatiebrief gehandicapten verzorgende. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede gehandicapten verzorgende sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Aalsmeer, 04 februari 2018)

Betreft: vacature gehandicapten verzorgende

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Broekhuis)

In uw advertentie las ik met enorm veel belangstelling dat u op zoek bent naar uitbreiding van uw team voor uw gehandicapten zorginstelling. De omschrijving van de functie is mij op het lijf geschreven en ik denk dat ik een goede aanvulling ben voor uw team als gehandicapten verzorgende. Graag wil ik mij via deze weg voorstellen als kandidaat voor de functie van gehandicapten verzorgende.

Uw gehandicapten zorginstelling spreekt mij persoonlijk aan omdat uw instelling voornamelijk gericht is op de dagbesteding van de gehandicapten. Ik ken uw instelling ook al een klein beetje omdat ik via mij vorige werkgever een aantal keren met een aantal gehandicapten bij u op bezoek ben geweest voor de dagbesteding. In uw advertentie geeft u ook aan dat u de ruimte geeft om je als werknemer verder te kunnen ontwikkelen en ik zou mezelf heel graag verder ontwikkelen op het gebied van gehandicaptenzorg. Ik ben in het bezit van de gevraagde diploma’s en ik ben ambitieus als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Ik denk dat dit ook goed is voor uw instelling om zo het beste uit de gehandicaptenzorg te halen.

Ik heb al de nodige werkervaring opgedaan in de gehandicaptenzorg, maar ik besef heel goed dat ik nog lang niet alles weet en dat ik mezelf moet blijven door ontwikkelen om een volwaardige begeleidster te worden. De gehandicaptenzorg spreekt mij aan omdat je elke dag weer met mensen werkt die de zorg echt nodig hebben. De werkzaamheden zoals u dit omschrijft in de advertentie spreken mij ontzettend aan en het lijkt mij daarnaast heel plezierig werken in uw instelling voor gehandicapten.

Ik ben collegiaal ingesteld en ik beschik over zeer goede communicatieve vaardigheden. Ik ben van mijzelf verzekerd dat ik de juiste kennis en vaardigheden in huis heb om direct als volwaardig medewerkster aan de slag te kunnen in uw gehandicapten zorginstelling. Ik vindt het geen probleem om zelfstandig te werken maar in een team zal ik ook absoluut niet misstaan.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en andere werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven gehandicapten verzorgende te downloaden

Advertentietip