Een voorbeeld sollicitatiebrief webshop medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede webshop medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Zeewolde, 08 september 2019)

Betreft: vacature webshop medewerker

Geachte mevrouw de Vries

Zaterdag 06 september jl. kwam ik terecht op uw vacature pagina bij uw webshop. Ik heb vandaag, maandag 08 september met u gesproken over de functie webshop medewerker. U heeft mij uitgebreid verteld wat u verwacht van de kandidaat en u adviseerde mij om een sollicitatiebrief op te stellen en deze naar u toe te sturen als ik overtuigd ben dat ik de juiste kandidaat ben voor het invullen van de openstaande functie. Doormiddel van deze sollicitatiebrief wil ik u mededelen dat ik enthousiast ben over de functie van webshop medewerker.

Ik ben eind augustus 2014 afgestuurd als ondernemer/manager niveau 4 op het ROC van Almere. Tijdens mijn opleiding stond de praktijk centraal en ik heb alle jaren van de opleiding stage moeten lopen om de theorie toe te passen in het bedrijfsleven.

Al snel merkte ik dat mijn hart bij de mode lag en daarom ben ik blij verrast dat u een webshop medewerker zoekt voor uw fashion webshop. Bij mijn laatste stage heb ik bij een fysieke winkel gewerkt waar ze nog niet zo lang geleden gestart waren met online verkopen. Ik heb dit gedeelte gedurende mijn stage periode opgepakt en heb gezorgd dat de webshop alle dagen up to date was en dat klantvragen zo snel mogelijk beantwoord werden. Hierdoor heb ik al enige ervaring met webshops.

U heeft in ons prettig verlopen telefoongesprek aangegeven dat u werkt met Presta Shop en dit is precies dezelfde webshop als waarmee ik bekend ben. Ik weet natuurlijk nog lang niet alles maar ik ben enorm gemotiveerd en enthousiast om aan de slag te gaan als webshop medewerker. Ik kan ontzettend goed in teamverband werken, al is zelfstandig werken geen probleem.

Communicatief ben ik vaardig genoeg en ik spreek en schrijf meerdere talen buiten het Nederlands. U gaf aan dat u in de toekomst internationale plannen hebt, naast het Nederlands beheers ik de Engelse en Spaanse taal.

Graag wil ik mijn sollicitatiebrief toelichten in een persoonlijk gesprek waarom ik graag bij u wilt komen werken.

Met vriendelijke groet,

Bijlage: curriculum vitae

Wil u meer tips lezen over hoe u deze brief kunt aanpassen? klik hier

Advertentietip