Een voorbeeld Sollicitatiebrief betonstaalverwerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede betonstaalverwerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Klaas de Bok
Victorialaan 17
4598 KK Hoorn

Betonbedrijf de Kachel
t.a.v. meneer Voorman
Winkelstraatweg 15
5897KP Uitweg

Hoorn, 1 februari 2019

Betreft: vacature betonstaalverwerker

Geachte meneer Voorman,

Met veel interesse en belangstelling las ik vrijdag 13 februari jl. de advertentie van uw bedrijf voor de functie van betonstaalverwerker. Via deze sollicitatiebrief wil ik graag mijn interesse kenbaar maken voor de openstaande vacature. Uw bedrijf spreekt mij enorm aan omdat u goed bekend staat in de regio. Daarnaast geeft u jong talent de mogelijkheid zich door te ontwikkelen. Aangezien u op zoek bent naar jong talent voor het beroep van betonstaalverwerker, ben ik ervan overtuigd dat ik de aangewezen kandidaat ben.

Begin februari 2015 heb ik mijn diploma betonstaalverwerker 3 succesvol afgerond aan het ROC van Noord-Holland te Hoorn. Tijdens mijn drie jaar durende opleiding heeft de praktijk altijd centraal gestaan. Dit betekent dat mijn opleiding zich voornamelijk heeft afgespeeld in het werkveld. Daarnaast kregen we op school de nodige theoretische kennis mee en door dit direct uit te oefenen in de praktijk heeft er aan bijgedragen dat ik al enige werkervaring heb als betonstaalverwerker. Ik ben enorm leergierig en wil mij graag verder ontwikkelen in het vakgebied.

U hebt aangegeven graag jong talent toe te willen voegen aan uw team van betonstaalverwerkers. Ik pas perfect in het beeld dat u geschetst hebt. Mijn passie voor dit werk is enorm en ik zou graag in een omgeving willen werken waar ik verder kan groeien in het vak maar ook op persoonlijk vlak mij kan ontwikkelen. U treft in mij een persoon die buitengewoon gemotiveerd is en niet kan wachten om aan de slag te gaan als betonstaalverwerker.

Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie en interesse mondeling willen toelichten.

Met vriendelijke groet,

Klaas de Bok

Bijlage: curriculum vitae

Veel bouw sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip