Op zoek naar een sollicitatiebrief archiefmedewerker. Deze sollicitatiebrief voorbeeld kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede archiefmedewerker sollicitatiebrief te gaan schrijven. Mocht deze brief niet voldoen dan kunt u altijd verder kijken op de website. U vindt hier veel voorbeelden van medewerkers.

Advertentietip

Sonja Kemper
Juliana laan 12
1256 LL Teugelen
Tel 06-59589788

Administratie kantoor Roos
T.a.v mevrouw de Roos
Winkelstraat 1555
1259 EE Maastricht.

Teugelen, 19 Juni 2020

Betreft: sollicitatiebrief archief medewerker

Geachte mevrouw de Roos,

Middels dit schrijven wil ik graag in aanmerking komen voor de vacature van archiefmedewerker bij Verleede Administratie Haarlem.
Een goede vriend van mij heeft mij uw advertentie opgestuurd, en de vacature heeft mij direct enthousiast gemaakt. Veel meer dan een seconde had ik niet nodig om te weten dat dit de perfecte baan voor mij is.

Ik ben Jan van der Zanden, 34 jaar jong en woonachtig in het hart van onze hoofdstad, Amsterdam. Vorig jaar verloor ik mijn baan als archiefmedewerker door een fusie tussen mijn werkgever, Duijnzaal Administratiekantoor, en een andere partij.
Hierdoor is de onderneming verhuisd naar Limburg. Helaas was ik niet bereid om met de onderneming mee te gaan, maar ben ik ook niet in staat geweest om op korte termijn een nieuwe baan te vinden. Ik denk dat u mij nu de kans op een nieuwe baan aanreikt.

Na mijn opleiding, MBO 4 Administratief Medewerker, ben ik aan de slag gegaan als administratief medewerker bij Groothandel Van Erts te Amsterdam. Hier heb ik drie jaar gewerkt, waarna ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Zo kwam ik in de functie van archiefmedewerker terecht bij Duijnzaal, waar ik mijn werk altijd fluitend uit heb gevoerd.
Het is voor mij dan ook een logische stap om verder te willen gaan in een soortgelijke functie.

Uw onderneming spreekt mij in het bijzonder aan, omdat uw functieomschrijving vrijwel gelijk is aan de functieomschrijving van mijn vorige functie. Juist omdat ik deze baan altijd met veel plezier heb uitgevoerd weet ik zeker dat dit ook binnen uw bedrijf het geval zal zijn.

Ik heb meer dan tien jaar ervaring als archiefmedewerker. Ik werk goed zelfstandig en zie het als een uitdaging om de archieven te organiseren en te beheren. Graag zou ik deze uitdaging opnieuw aangaan binnen uw onderneming. Ik kijk er dan ook naar uit u persoonlijk te ontmoeten en deze sollicitatiebrief toe te komen lichten.

Met vriendelijke groet,

Jan van der ZandenKopie uitsluitend voor eigen gebruik

(Handtekening)

Sonja Kemper

Bijlage CV

Meer tips vindt u hier

Advertentietip