Een voorbeeld sollicitatiebrief timmerman. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief timmerman te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Nijmegen, 07 oktober 2019

Betreft: vacature timmerman

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Peeters)

Op uw website las ik met veel belangstelling de openstaande vacature voor allround timmerman. Na het aandachtig lezen van de vacature werd ik meteen enthousiast over de functie van allround timmerman en over uw bedrijf. Via deze sollicitatiebrief wil ik u mijn motivering overbrengen en u ervan overtuigen dat ik geschikt ben voor deze openstaande functie.

De functie van allround timmerman sprak mij direct aan en u bent op zoek naar een ervaren timmerman en ik beschik over 8 jaar ervaring als timmerman. De gevraagde werkervaring zoals u dit aan geeft in de functieomschrijving beschik ik ook over. Ik heb bij mijn huidige werkgever ervaring met het zelfstandig werken, plaatsen en verwijderen van bekisting, bewapening, aanbrengen van beveiligingen, aanbrengen van sparingen, sloopwerkzaamheden en het werken via bouwtekeningen. Ik heb ook ervaring met herstel, nieuw en onderhoudswerkzaamheden.

Verder ben ik in het bezit van de gevraagde diploma’s en daarnaast heb ik elk jaar nog meerdere avond cursussen gevolgd met betrekking tot het timmervak. Mijn sterkste kwaliteiten liggen bij het volledig aftimmeren van projecten, zoals kozijnen en dakkapellen. Uw bedrijf past daarnaast ook goed bij mijn vooruitstreven en ik ben flexibel ingesteld in waar ik mijn werk locatie heb als timmerman. U vraagt daarnaast ook ervaren timmerlieden die het niet erg vinden om stagiaires onder hun houden te willen nemen om hen het vak van timmerman te leren. Ik bezit over juiste papieren om een stagiaire goed te kunnen ondersteunen.

Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie verder kan toelichten. Verdere informatie en werkervaringen van mij vind u in de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip