Een voorbeeld sollicitatiebrief chauffeur rijbewijs C. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede chauffeur rijbewijs C sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief chauffeur rijbewijs C

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief chauffeur rijbewijs C

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

In de krant van (naam krant en datum) zag ik dat u per direct op zoek bent naar een chauffeur rijbewijs C. Graag zou ik hiervoor in aanmerking willen komen, aangezien ik dit werk altijd met veel plezier heb uitgeoefend. Op het moment ben ik werkeloos vanwege het faillissement van het bedrijf waar ik eerder heb gewerkt.

Hetgeen wat ik zo leuk vind aan deze functie is dat je bijna altijd onder weg bent. Ik vind het leuk om verschillende omgevingen te zien en met nieuwe mensen kennis te maken. Verder rij ik graag langere afstanden en vind ik het een uitdaging om zo snel mogelijk op de eindbestemming aan te komen. Ondanks dat ik hou van doorrijden, zorg ik er wel altijd voor dat het ook veilig is.

Ik ben van mening dat ik uitermate geschikt ben voor deze functie, gezien het feit dat ik een harde werker ben. Ik werk graag hard, zodat ik thuis ook een voldaan gevoel heb over mijn werk. Verder ben ik erg geduldig en hulpvaardig, ik help graag mensen verder. Het is voor mij dan ook geen probleem om de handen uit te mouwen te steken bij het uitladen van de vrachtwagen. Ook ben ik resultaat- en klantgericht, ik vind het belang dat het werk dat is verzet goed is gedaan en dat de klant tevreden is met de dienstverlening. Ik doe er van alles aan om ervoor te zorgen dat dit ook het geval is. Ik ben erg flexibel en het is voor mij dan ook geen probleem om over te werken, in de weekenden te werken of in de avonduren.

Ik hoop dat u na het lezen van deze brief gemotiveerd bent om mij uit te nodigen voor een gesprek. In de bijlagen heb ik mijn curriculum vitae toegevoegd, zodat u ook een beter idee krijgt van mijn arbeidsverleden. Verder heb ik wat referenties toegevoegd van voorgaande werkgevers, zodat u ook een goed idee krijgt over mijn houding op het werk. Ik hoop snel wat van u te vernemen.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Advertentietip