Een voorbeeld sollicitatiebrief mondhygiënist. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief mondhygiënist te kunnen schrijven.[frame align=”right”] [/frame]

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Leeuwarden, 09 november 2019)

Betreft: vacature mondhygiënist

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Jellema )

Afgelopen woensdag 06 september jl. heb ik met veel interesse in de Courant van Leeuwarden gelezen dat u een vacature heeft openstaan voor de functie van mondhygiënist bij u in de praktijk. Ik wil mij dan ook graag via deze weg voorstellen als kandidaat voor de openstaande vacature van mondhygiënist.

Ik ben net afgestudeerd voor mijn HBO opleiding Mondzorgkunde en ik ben er klaar voor om direct aan de slag te gaan als mondhygiënist. Tijdens mijn opleiding Mondzorgkunde heb ik in verschillende tijdvlakken stage moeten lopen om de theorie in de praktijk te oefenen. Bij mijn stage adressen heb ik veel geoefend en heb ik ook meerdere keren zelfstandig patiënten.

In de vacature in de Courant van Leeuwarden vraagt u specifiek naar een net afgestudeerde in Mondzorgkunde, die nog verder wil studeren en openstaat voor cursussen en opleidingen. Ik wil mijzelf graag verder ontwikkelen en ik heb ook la besloten om door te studeren en dit zou perfect kunnen in combinatie met een baan bij uw praktijk als mondhygiënist. Ik wil namelijk de HBO master opleiding Physician Assistant er nog bij te gaan doen.

Uw praktijk spreekt mij in het bijzonder aan, omdat ik al bekend ben bij uw praktijk en meerdere werknemers al ken. Graag zou ik de vaardigheden en de kennis die ik bij mijn opleiding heb geleerd graag nog verder willen ontwikkelen binnen uw praktijk voor mondhygiënisten. De genoemde functie en de bijbehorende omschrijving zouden goed passen bij mij. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn kennis en ervaring een positieve bijdrage kan gaan leveren aan uw praktijk.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie voor mondhygiënist. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip